• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Ma tem ca saptamana viitoare nu voi fi eu disponibil. E greu sa impac toate posibilitatile, stiu, dar am foarte mult de lucru, am multe de facut si acasa pentru teza, ca la servici sunt supra-aglomerat. Asa ca ramane pe sambata asta, saptamana viitoare nu va fi posibil pentru mine.

GeoX link a spus:
Pai atunci la intrarea in Herastrau, cea din Pta Ch. de Gaulle (Aviatorilor) ? Ne-am mai intalnit si altadata acolo...

Avem si un cutremurofan biciclist, asa ca intrarea in Herastrau ar fi tocmai buna si pentru el. Deocamdata nu spun cine e, veti vedea sambata. E nou inscris, o sa aflati mai multe sambata.

Eu nu sunt nou înscris, mey! La ce oră e întâlnirea?

Propun ora 12. S-ar putea sa vina si Sever, dar inca nu e sigur, o sa imi spuna sigur vineri.

Am vorbit acum cu el, daca poate vine...

Si pentru mine e ok,sunt 99.9 sanse sa vin si eu :32:

cu parere de rau, va anunt ca eu nu pot ajunge. poate cu alta ocazie.... :32:
sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati. :32::popcorn::96::96:

Anul asta nu cred ca vom mai face alta intalnire, cel putin nu pana in iarna si nu cu participarea mea. Eu am foarte multe lucruri de facut, si voi fi prea ametit ca sa mai fiu in stare sa ma mai agit. Dar nu stati dupa mine, va puteti vedea si in absenta mea, nu e bai...

Ramane pe sambata, 16 iulie, ora 12 la intrarea in Herastrau (Pta Ch. de Gaulle). Exista posibilitatea sa vina si Sever, dar nu e nimic sigur. De asemenea, e posibil sa mai vina si cutremurofani mai noi sau care nu au mai participat la alte intalniri.

Sunt maine in Bucuresti, dar cu regret nu pot participa, din urmatoarele cauze:
1.Se suprapun orele cu invitatia la masa a cuscrilor! Familia este inainte de toate!
2.Copii nu ma lasa sa ies din apartament ( aer conditionat!) intre orele 10 si 18, avand in vedere varsta si starea sanatatii mele ( 66 de ani+ tensiune arteriala!) !
Imi pare foarte rau, dar vorba lui GeoX = ne putem intalni si mai la toamna , pe racoare si fara el !
S-aveti parte de o intalnire fructuoasa !

S-ar parea ca nu pot conta decat pe ady si pe teo. I-am zis si lui magik, in principiu ar putea si sever, dar trebuie sa ii spun si lui ce si cum, sa fiu sigur ce ii zic. In rest, vedeti deci de ce am cam obosit sa ma mai agit cu intalniri ale forumistilor. Cred ca pana la urma (vorbesc in principiu) voi renunta la idee, si va ramane doar o sueta la o bere, de dupa-amiaza, pentru vreo ora (pe viitor, nu ma refer la maine).
Repet: mai e cineva disponibil pentru maine ? Ca sa stiu si eu ce fac. Va rog sa ma credeti ca nu sunt un om lipsit de treburi, am si eu multe de facut, mult prea multe, si incerc sa razbat sa le fac, asa cum pot.

Cu parere de rau va spun ca nici eu nu pot sa ajung la aceasta intanlire. Tocmai am primit invitatia la o zi aniversara a nepoatei mele care implineste frumoasa varsta de 4 anisori. Sper cu alta ocazie sa ne vedem intr'o dupa masa, la o bere.

Intalnirea este anulata, asta e situatia. Asa cum spuneam, eu nu voi mai lua nici o intiativa in acest sens. Am obosit si, sincer sa fiu, mi-a pierit tot cheful. Il voi anunta pe sever in aceasta seara, telefonic,in legatura cu contramandarea intalnirii. Nu cred ca mai facem ceva anul asta, o spun transant.

L-am anuntat acum si pe Sever in legatura cu aceasta situatie.

Ei hai Sorine, n-o lua chiar asa......
Gindeste-te ca e vara, lumea e in concediu, mai toti lucreaza si fiecare are problemele sale. E adevarat ca e greu sa reunesti mai multe persoane insa pentru asta exista forumul: unul propune si ceilalti confirma sau nu ori se fac alte propuneri.
Stiu ca acum esti ocupat insa poate pe la toamna, cind s-o mai racori putin, ne stringem sa ne povestim una -alta..... asa ca intre cutremurati :32:

Spor in toate , tuturor!:32:

so, eu nu am inteles de ce nu v-ati intilnit tu, sever si teo. care era problema daca erati doar voi?

Eu chiar am zis ca vin, insa am fost anuntat abia astazi de aceasta invitatie si nu puteam sa refuz fiind vorba de nepoata mea , stiti cum e cand ai multe neamuri,daca nu merg dupa aia se aud numai vorbe.Sper sa ne intanlim cu o alta ocazie.

Back
Sus