Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cred ca am comentat destul despre istrate si aiurelile lui. Mai subliniez un lucru:
IN FIECARE AN, ASA-ZISUL VIZIONAR ISTRATE VINE SI \\"PROFETESTE\\" MARELE CUTREMUR DIN ROMANIA. CUTREMURUL NU SE PRODUCE, DAR DOAR SE BAGA IN SEAMA UN INDIVID REDUS DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, CARE SPERIE LUMEA CU TAMPENII. VOM AVEA PANA LA URMA UN CUTREMUR, DAR NU SE POATE STI CAND. ASA CA ELUCUBRATIILE LUI ISTRATE TREBUIE IGNORATE. MAI IMPORTANTA ESTE INFORMAREA OAMENILOR DESPRE RISCUL SEISMIC IN ROMANIA, EDUCATIA SEISMICA A POPULATIEI.
Dodo - Stiu ca nu esti de acord cu atitudinea mea anti-istrate, desi as putea sa iti cer, rautacios fiind, sa imi dai exemplu de un lucru profetit de acel personaj si care intr-adevar s-a si confirmat, s-a realizat in forma \'prezisa\\".
da Geox asa e .... dar tu ce parere ai despre zona Vrancei ? e incarcata? sau .... se poate astepta anul asta la vreun cutremur mare?