• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Preziceri, prezicatori si predictii

Cand facea Marmureanu Doctoratul in SUA tu erai scav comunist!
Foarte probabil, cand facea Marmureanu doctoratul in SUA eu nu eram nici in planul demografic al Romaniei. Dar, daca spui ca a facut doctoratul in SUA, cu ce a venit de acolo? Cum si ce a facut pentru publicul de \"sclavi comunisti\" domnul cu doctoratul in SUA? Bine, aici sa facem abstractie de desele luari de cuvant \"stati linistiti, nu vine cutremurul\".
Si as avea rugamintea la tine sa iti revizuiesti atitudinea, pentru ca nu suntem pe holuri la INFP. Acesta este un forum public, forum pe care ne dam cu parerea (de multe ori din lipsa de informatii clare) si forum pe care ne respectam.
Parerea mea.

Pe site-ul Foton a aparut o noutate - Estimarea magnitudinii pe baza energiei acumulate pe termen scurt si mediu daca un seism s-ar produce la un anumit moment. Ce parere aveti?

E interesant graficul, l-am comentat deja la topicul \"Site-ul IRSA\"...
Oricum, ei estimeaza ca anul asta ne putem astepta, eventual, doar la un seism moderat, neimportant dpdv al efectelor.

Multumesc frumos. Ma duc pe topicul cu pricina. Cum de mi-a scapat pana acuma?:))

=))

Vezi ca am comentat in mai multe randuri acolo, ce apare in respectivul grafic, ce semnificatie ar putea avea etc. De fapt, se discuta si despre IRSA.

Asta noapte la OTV au fot invitati mai multi paranormali, intre care si un domn Iliuta, care spunea ca in octombrie anul asta (deci luna curenta) ne asteapta un cutremur intre 6 si 6.5 grade pe Richter.

Nu vreau sa fiu carcotas, dar eu nu ma uit la OTV si nu prea iau in seama ce spun \"paranormalii\". In schimb, pe baza a ceea ce se intampla in Vrancea, se poate presupune ca un seism de magnitudine medie poate avea loc in orice moment. Pana si Marmureanu a spus, mai pe la inceputul anului (deci INAINTE de seria de cutremure din China, Tibet, Hindu Kush, Iran si Caucaz), ca, citez, \"ne putem astepta oricand la un seism de pana la 6,5 grade pe scara Richter\". A spus-o cu gurita lui, dar, evident, a fost o asertiune/alegatie f.f. generala, nimic concret si, de altfel, nimic nou.

Repet: avand in vedere ceea ce se intampla la est de Romania, e de presupus ca Vrancea poate sa dea un seism de pana la 6,5 grade pe scara Richter, practic in orice moment. Dar un astfel de cutremur poate sa se produca si peste 3 zile, si peste 2 luni jumate, la fel de bine. Ramane de vazut. :D

Perfect de acord. Si eu prefer sa ascult ratiunea, iar ratiunea e undeva mult deasupra altor surse de informatii. Mi se pare insa amuzant sa urmaresc si astfel de oameni sa inscriu pe raboj si dupa aia sa am placerea sa ii tai cu o linuta cand nu le ies paranormalele.

Iti dai seama ca daca \"le ies\", vor face un tam-tam :D :unsure:

Ca, vorba aia, mama Natura e mai puternica decat tot felul de \"ghicitori\" si asa-zisi paranormali, pretinsi vizionari si alte asemenea. Oricum, Vrancioaia ne poate arata si singura \"cine e sefu\", fara sa tina cont de ce pretind asa-zisii paranormali.

oare citi paranormali, prezicatori sau prestienti or mai fi? iar o sa panicheze lumea...
mi-a sclipit o idee; ce-ar fi ca sursa prezicerilor lor sa fie ce scrie so pe aici??? :D :unsure: :unsure:

Asta noapte la OTV au fot invitati mai multi paranormali, intre care si un domn Iliuta, care spunea ca in octombrie anul asta (deci luna curenta) ne asteapta un cutremur intre 6 si 6.5 grade pe Richter.

A dat detalii? A spus ora? A zis adancimea? OTV e in cladire subreda asa ca ar trebui sa dea reluari pana cand isi reface Iliuta prevestirea:D

Probabil, prind ultimele raze de soare inainte sa intre in hibernare. Si, din cate am inteles, au iesit pe asfalt. Normal, as zice, deoarece asfaltul se incalzeste foarte usor si repede.
Dar astea sunt doar pareri personale...

Media ne umple de aiureli in loc sa dea stiri si despre comportamentul ciudat al animalelor.

Dodo draga, daca vrei stiri despre comportamentul ciudat al animalelor, ar trebui ca onor jurnalistii sa stie care este comportamentul normal al acestora, sau sa tina legatura cu oamenii care stiu. Dar eu sunt sceptic, deoarece nu stiu nici un jurnalist la care sa nu arat cu degetul si sa strig \"diletantul, diletantul\".
Dar asta iar e o parere personala :D

Si printre cei invitati era si Viorel Pop excrocul care a spus in 2005 ca o sa fie cutremur in Romania pe 26 sau 27 decembrie, ca el e absolut sigur, ca el s-ar face de ras daca nu se va intampla, etc.

Si n-am dormit in noaptea care spunea el ca o sa fie cutremur...

Cutremur n-a fost, si el continua sa apara la TV cu acelasi tupeu.
Cand am vazut cine e in emisiune am schimbat canalul...

Evident ca nu trebuie sa ne luam dupa ce apare la OTV. OTV este o rusine televizata ! Cat priveste asa-zisii paranormali, ceea ce imi e teama e ca daca va fi un cutremur luna asta, dumnealor vor face mare galagie, tam-tam, ca vezi-Doamne au prezis cutremurul. :D :unsure:

Nu trebuie sa o iei chiar asa. Premonitia este o chestie putin inteleaga si acceptata de majoritatea oamenilor. Poate fi o chestie personala, un avertisment pentru tine sau poate fi un \"vizionar\". Daca persoana care primeste informatia incearca sa o modifice, nu stie sa o filtreze, primeste informatia din zona negativa.....atunci se intampla pe dos.
Poti sa lucrezi la INFP sau unde crezi tu ca sunt date serioase...daca \"ata\" te trage in alta parte...nimic nu va opri destinul.
Nu dormi o noapte de teama unui seism dar ti se face rau si ajungi la spital..spitalul cade...ai un accident pe drum...se arunca un sinucigas peste tine..etc...
Eu zic sa ai incredere in destinul tau si sa nu te panichezi.

Back
Sus