Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pina la pansamente, cine-mi povesteste cum e cu codul culorilor, e la fel cu cel international?
Vad ca topicul, desi interesant, e mort de mult.
L-am citit pe tot, si in primul rand sunt curios de ce nu mai scrie Alty (sau nu l-am mai vazut eu).
Acum, sa vin si eu cu cateva in plus.
Despre cursuri de prim ajutor, eu am facut asa ceva la fostul loc de munca. Au venit baietii (lectorii) pregatiti cu manechine&stuff, si au fost atat teoretice cat si practice. Mai stiu ca la Spitalul Pantelimon, periodic, se organizeaza cursuri de prim ajutor, la care sunt acceptati si \\"civili\\".
Bogdan
Salut.
In primul rand, spune-mi si mie ce inseamna SU (m-am prins de unde vine PC :hypocrite: ).
Alty, daca esti in bransa, ai idee cate locuri in adaposturile Protectiei Civile sunt disponibile? Nu ma intereseaza neaparat numarul de locuri, ma intereseaza daca locurile sunt suficiente pentru populatie.
Te intreb asta pentru ca acum vreo 2-3 luni am luat legatura prin mail cu IGSU Bucuresti si mi-au comunicat cele mai apropiate adaposturi de mine. Dar sunt curios daca am si loc in ele.
In alta ordine de idei, sunt adaposturile pregatite sa primeasca populatia? Au filtre de aer, au provizii, au materialele necesare?
Si inca ceva, pana acum eu nu am vazut un astfel de adapost. Se pot vizita de catre civili?
Multumesc,
Bogdan