Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
:ackai unde este lectia despre atele si masaje?
Sunt eu o dodo preistorica dar mai stiu ceva anatomie:ack:
masaj erotico-cardiac sa faci tu domn profesor:ack: eu vreau sa stiu ce numar acolo si cum apas sa nu moara pacientul:whistling:
Cum suni la 112 in caz de cutremur? Cum vine salvarea? De fapt la cine sa vina intai? Telefoanele si masinile nu prea mai merg. Asta pentru ca dupa cutremur \\"toata lumea\\" se repede la telefon si la masina. Si ca sa fie mai rau, daca se ia curentul - ca asa se intampla dupa cutremur :harhar: - mai merg stopurile? Un stop defect a blocat intr-o dimineata un sfert de oras.
Iepurila, e un cosmar numai sa ne gandim la grozavia asta...:worthy::harhar::crybaby: Eu inca sper sa nu fim contemporani cu asa ceva, dar nu stiu daca vom mai fi norocosi sa scapam cum am fost pana acum. :angel::harhar:
Mai, daca va fi ca in 40 sau 77, atunci dupa cateva ore va fi curent, telefonul, apa si canalizarea vor functiona, probabil ca si gaze vor fi. Nu la asa ceva m-am gandit. Problema era la ce sa ne asteptam daca va fi ca in 1802 si cat suntem de pregatiti sa ne lipsim de lucrurile pe care suntem invatati de ani de zile sa ne bazam.