• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem cu Istrate!

Liviu s-a dat cu istratii? s-a facut avocatul lor???

(2010.01.31 - 10:52:27) GTH: Domnule Director,

Ma numesc Oprea Liviu,domiciliat in Ploiesti ,va rog sa ma ajutati in depistarea persoanei care posteaza cu ID –l meu pe forumul camerei de la Muntele Rosu.
Mentionez ca numele meu apare fara sa postez deloc.El este GTH
Va anexez alaturat convorbiri:

Postat de GTH=Gx in 2010-01-30 15:43:17 GMT
ce imi bat joc de aia pe istrate,sunt o adunatura de tolomaci

Postat de GTH in 2010-01-31 07:43:23 GMT
vin de pe chatul sectantilor lui istrate si imi bat joc de voi

Postat de GTH in 2010-01-30 15:09:46 GMT
sunt un prost :55: comentati ?
Postat de GTH in 2010-01-30 14:58:39 GMT
am fost demascat pe istrate
A ceasta persoana banuiesc ca are un IP dinamic.Tot aceasta persoana si-a permis sa jigneasca si alte persoane ca:

Postat de samantha22 in 2010-01-30 16:43:48 GMT
wow...eu nu am mai vazut *** de cind aveam 50 de ani, era ininate de revolutie asta
Postat de ardeleanu in 2010-01-30 16:41:56 GMT
sint poponar celebru sunt beat mort

Postat de maria in 2010-01-30 16:52:19 GMT
buna, sunt maria ,maria fata cu celulita pe creier
Postat de ardeleanu in 2010-01-30 16:51:28 GMT
eu te-as *** dar sint poponar, scuze.
Postat de samantha22 in 2010-01-30 16:50:48 GMT
va rog sa *** adica
Postat de samantha22 in 2010-01-30 16:50:03 GMT
sint o proasta
Postat de samantha 22 in 2010-01-30 16:49:38 GMT
22 inseamna ca imi doresc o scula de 22cm .....sunt foarte ***

Mentionez ca persoana respectiva a fost banata de pe toate forumurile care au ca tema cutremure pentru modul sau de comportare.
Rugamintea tuturor este ca cei care doresc sa-si spuna parerea sa fie logati si cu mai multe date personale pentru a putea fi depistati care incalca si cele mai elementare norme de civilizatie.

Va multumesc anticipat

(2010.01.31 - 10:52:46) GTH: pt linistea tuturor
(2010.01.31 - 10:53:00) GTH: este catre director mobotix
(2010.01.31 - 10:53:38) GTH: stiu ca este prin zona
(2010.01.31 - 10:53:41) GTH: sa vada
(2010.01.31 - 10:53:58) GTH: ca nu glumes
(2010.01.31 - 10:54:18) GTH: poate acum se potoleste

iata si primul comentariu la mesaj , aparut pe blog :
''Sa intelegem ca mesajul spune ca epicentrul s-a activat, sau ca vibratiile indica activarea epicentrului????
Sau,si…si???
Si… va fi “the big one” …???
12-le inversat, adica 21, a mai aparut in diverse mesaje, chiar si mult mai vechi, in legatura cu cutremurul.
Speram sa nu “crape” vreun tranzistor de la instalatie tocmai acum…
Asteptam cu infrigurare vesti.''
A inceput panica :32:,si asta e doar inceputul ,ce va urma, mi-e groaza sa ma gandesc :55: :135: :135:

Sare capra mos istrate ? :55: :135: Hm, ar fi o performanta remarcabila :135: :32: Sa nu ramana agatat pe capra, asa cum se intampla cand nu iti iei elan cum trebuie, alergi spre capra, dai sa sari si ramai asezat pe capra :69: :69: :6: :6: :32: Cred ca si adminul ar avea probleme, se intampla uneori...Si de aici o fi iesit chestia cu coarnele, ca doar capra are coarne...sau poate tzapul :98: =)) =)) =))

Sa incercam o decodificare a ideii de lada din care ies 2 coarne... :55: :135: Asa "vede" mos Istrate Vrancea, ca o lada din care ies 2 coarne. Ce corelatie am putea face in legatura cu coarnele ? Ma gandesc totusi la animalele cornute. Principalele 3 animale cornute din tara noastra sunt CAPRA, VACA si BERBECUL. Voi folosi CAPRA, ca sa fiu in acord cu sugestia lui arkan :135: Ulterior voi cauta o interpretare alternativa folosind si VACA. :32:
Cand eram elevi, si aveam ore de educatie fizica la sala, una dintre probele de control pentru nota era si SARITURA LA CAPRA. Capra era un fel de cutie dreptunghiulara din piele sau asa ceva, sustinuta de 2 perechi de picioare. Intrebarea este cum s-ar corela COARNELE cu cele 4 picioare ale caprei de la orele de sport. =)) As sugera ca e vorba de coarne duble, fiecare dintre ele corespunzand unei perechi de picioare ale caprei :69:
Ioan Istrate a incercat sa sara capra, luandu-si elan si folosind si mica trambulina plasata exact in fata caprei. Din pacate, nu a putut depasi hopul si a ramas cocotzat sus pe capra :69: :6: Cu adminul catalin cel marcat a fost mai complicat. Adminul, fiind mai tanar, in mod normal n-ar fi trebuit sa aiba probleme la saritul caprei, si-a luat adminul catalin elan, a dat din picior chiar in fata caprei :6: dar...fatalitate: cand sa sara, a cazut de pe capra direct in posterior :32: Mai rau e ca s-ar parea ca a cazut cu capra cu tot, adica a rasturnat capra !! :98: =))

Este o emanatiile a geniilor de la istrate. Daca atat ii duce mintea, asta e.
Spuneam deci ca in decodificare am ales modelul CAPREI, si am considerat tentativele lui ioan istrate si ale adminului de a sari capra :55: :135: Nu au reusit, s-au incurcat intre picioarele ("coarnele") caprei, si de aici probabil ca li se trage...:135: Adminul chiar a cazut de pe capra, s-a rasturnat cu capra cu tot :32:

Urmatoarea tentativa de decodificare va viza modelul VACII :69: Voi considera VACA drept model de interpretare in legatura cu coarnele :69: :6:

GeoX a spus:
Sa incercam o decodificare a ideii de lada din care ies 2 coarne... :55: :135: Asa \"vede\" mos Istrate Vrancea, ca o lada din care ies 2 coarne. Ce corelatie am putea face in legatura cu coarnele ? Ma gandesc totusi la animalele cornute. Principalele 3 animale cornute din tara noastra sunt CAPRA, VACA si BERBECUL. Voi folosi CAPRA, ca sa fiu in acord cu sugestia lui arkan :135: Ulterior voi cauta o interpretare alternativa folosind si VACA. :32:
Cand eram elevi, si aveam ore de educatie fizica la sala, una dintre probele de control pentru nota era si SARITURA LA CAPRA. Capra era un fel de cutie dreptunghiulara din piele sau asa ceva, sustinuta de 2 perechi de picioare. Intrebarea este cum s-ar corela COARNELE cu cele 4 picioare ale caprei de la orele de sport. =)) As sugera ca e vorba de coarne duble, fiecare dintre ele corespunzand unei perechi de picioare ale caprei :69:
Ioan Istrate a incercat sa sara capra, luandu-si elan si folosind si mica trambulina plasata exact in fata caprei. Din pacate, nu a putut depasi hopul si a ramas cocotzat sus pe capra :69: :6: Cu adminul catalin cel marcat a fost mai complicat. Adminul, fiind mai tanar, in mod normal n-ar fi trebuit sa aiba probleme la saritul caprei, si-a luat adminul catalin elan, a dat din picior chiar in fata caprei :6: dar...fatalitate: cand sa sara, a cazut de pe capra direct in posterior :32: Mai rau e ca s-ar parea ca a cazut cu capra cu tot, adica a rasturnat capra !! :98: =))
Ma intreb oare, dincolo de capra lui catalin ,cine il astepta ? oare a cazut pe saltea sau il astepta vreun/vreo supermoderator/supermoderatoare ? =))
=)) =))

In ceea ce priveste undele diametral opuse, propun urmatoarea decodificare, cat se poate de pragmatica: o unda ii iese adminului pe o ureche, cealalta ii iese din a doua ureche :55: :135: :135: Nu cred ca are mai multe urechi :32: :69: :69:

Aaaaa, la fel ca si altceva, ai... ii intra pe-o ureche si-i iese pe amandoua :55:

Odinioara, Istrate il scarpina pe admin catalin in cap pana cand au inceput sa ii creasca coarne. Intr-o zi insa, Istrate, infuriat pe admin din cauza penei de curent de 3 zile :55:, l-a inchis pe acesta in lada, uitand de el. Noaptea, Istrate a avut o viziune. Se facea ca din lasa ieseau coarne, prevestind un cutremur cu 2 unde diametral opuse :135: :135:. Saracul admin, ii dau coarnele si e inkis in lada :32: ca Mos Izmana a uitat sa isi ia pastilele de memorie si implicit sa il scoata pe admin din lada :69:. Saracii...

Excelent vlad, ai nota 10 de la mine ! :69: :69: :6: :6: :32:

:55: :135: :135: :32: :98:

Eu tot nu inteleg ceva. Unde este Ioana in tot acest timp?

mosu are concurenta chiar pe propriul blog :55:
# corneliu Says:
February 2nd, 2010 at 12:06 pm

Din data de 11.02 “va incepe dansul” – activitatea seismica va fi in crestere, pe masura ce ne apropiem de data de 28.02 cand va fi luna plina.Cu alte cuvinte, probabilitatea este mai mare cu cat ne apropiem de data de 28.02. Din diagramele energetice facute de mine, data de 25.02 este destul de probabila.Insa, ceva ma nedumireste si ma ingrijoreaza : Vrancea nu este pe punctul de a elibera o energie mai mare, decat daca este “fortata”. Iar acea energie declansatoare va veni dinspre Rusia, dar probabil si din Turcia (in functie de distributia energetica pe falii).Astfel, acum urmaresc ce se petrece la rusi si turci, pentru ca in maxim 6 -12 ore se va trezi si Vrancea. Cert este ca va fi un cutremur de adancime mare, peste 120 Km, dar care nu va depasi 6,5 grade ( suficient pentru avarii)

Mai nou, turma de istrati e preocupata, disperata in legatura cu implozia Marii Negre ! :135: :55: :135:
Fericiti cei saraci cu duhul...

:32: :69: :69: :6: :6:

Stiam ca romanii au o inclinatie naturala in a crede toate prostiile si in a debita traznai elucubrante. Auzi, lada din care ies 2 coarne :32: :98: Unde seismice diametral opuse =)) =)) =)) Implozia Marii Negre, care ar fi iminenta =)) =))

Istrate l-a incuiat in lada pe admin-catalin =)) si admin-catalin e disperat sa iasa din lada, ii ies coarnele si incearca sa forteze incuietoarea folosind coarnele =)) =)) =))

Razi tu, razi, dar daca rusii arunca in aer Marea Neagra, sa vezi tu vulcani, explozii, ploi cu acid sulfuric, poate chiar pucioasa si smoala incinsa :55:
Ce mai, Sodoma si Gomora in toata regula.

Oare o fi si asta 50% la noi, 50% in alta parte? :135:

bogdan a spus:
Razi tu, razi, dar daca rusii arunca in aer Marea Neagra, sa vezi tu vulcani, explozii, ploi cu acid sulfuric, poate chiar pucioasa si smoala incinsa :55:
Ce mai, Sodoma si Gomora in toata regula.

Oare o fi si asta 50% la noi, 50% in alta parte? :135:

pai. 50 la noi , 50 la rusi :135:

GeoX, vezi ca te-a dibuit adminul. Si eu ti-am spus sa nu te mai joci de-a Gogu, ca intra lumea la banuiala :55:

Situri care iubesc acest forum

Multi ma antentioneaza ca acolo se zice aia, dincolo altceva. Dar cine e in spatele acestor situri?
Asadar imi voi expune parerea. Tin sa mentionez ca nu am nimic cu adminii acestor situri.

Deci avem cele 2 situri: premonitii si cutremur.net

Primul test: Sa vedem cine se afla pe server:
Click image for larger version Name: searchlp.jpg Views: 265 Size: 14.2 KB ID: 322
Bun se pare ca ambele sunt pe acelasi server. Dar se poate insela acest soft?

Al doilea test: Verificarea siturilor utilizant comanda PING
Click image for larger version Name: ping.jpg Views: 266 Size: 40.3 KB ID: 323
Acum nu mai exista nici o indoiala ca cele 2 situri impart acelasi server.

Hai sa continuam. Unde se afla aceste situri (ne va ajuta pe viitor la concluzii):

Pasul 3 : Cui apartine acel IP?
Click image for larger version Name: clasa IP.jpg Views: 265 Size: 20.5 KB ID: 324
Bun am aflat ca serverul apartine unei firme care are situl : http://virpus.com/

Pasul 4: Verificam de unde e firma?
(eu detin un cont de verificare mai special, deci trebuie sa ma credeti pe cuvant)
Deci firma este:
VirpusNetworks
2300 Main St. Suite 900
Kansas City MO 64108
Sales Hotline: 877-484-7787
Tech Helpline: 816-463-3535

Bun, deci firma si serverul se afla in Kansas City.

Concluzii:
- ce sanse de la 1 la un miliard sunt ca cele 2 situri sa se intalneasca pe acelasi server, in mijlocul Amercii, pe un serviciul de gazduire obscur (adica putini au auzit de el) si pe ambele existand aceleasi 2 personaje GeoX si Gogu

decat, doar , daca ........

Cred ca ar fi mai corect pentru \"ei\" sa dea cartile pe fata, ca vorba aceea \"minciuna are picioare scurte\".
Mai sus scriam \"Tin sa mentionez ca nu am nimic cu adminii acestor situri.\" ... cred ca am gresit punand un cuvant la plural.
In rest .... toate cele bune si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu aceasta demonstratie.

Recunosc, nu sunt un geniu in cutremure ca GeoX, dar nici un retard cum zice teoc-tist pe blogul lui.
Dar, trebuie sa intelegeti ca toti avem dreptul la o opinie, buna, rea asta lumea trebuie sa decida, nu voi.

Si in alta ordine de idei: Daca tu X este bolnav de cancer in ultima faza, iar doar 1 medicament te-ar ajuta sa scapi.... ce alegi? Poate nu te va scapa, dar macar ai incercat ... asa e si cu situl acesta.

Daca in 77 lumea il asculta pe dl Istrate ... poate numarul victimelor nu era asa de mare ... dar cine stie?
Hai sa privim la viitor sa fim mai calmi, sa nu mai existe intepaturi si sa ne unim fortele,cunostintele, ca pana la urma urmei noi intre noi ne vom ajuta , ca guvernul are altele pe cap.
Pace in suflete la toti
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?514-Situri-care-iubesc-acest-forum

Il las pe admin sa creada ce vrea, daca ii place sa creada ca eu as fi gogu, de ce sa fiu rau sa ii stric placerea nepotului lui boso istrate :55: :135: :135: Sa lasam copilasului jucaria, e mic si el si sa il lasam sa creada in mos craciun :32: Asa, pot si eu sa trag anumite concluzii in legatura cu asa-zisele vibratii ale lui boso :69:

Are rost sa mai spun: "Cataline, tata, nu sunt eu gogu, cum crezi tu in mod fals ?" :69: Daca admin-catalin a intrat la o idee fixa, si oricum falsa, de ce sa ma obosesc sa i-o combat ? :98: Mie mi-ar fi mai comod sa incep sa clamez pe toate canalele: Eu sunt Gogu !, spre linistea lui admin-catalin.
Evident ca a tras concluzii false in legatura cu legatura Gogu-GeoX, asa e cand te grabesti, o veche vorba romaneasca spune ca Graba strica treaba ! =)) Maine-poimaine ma "scoate" cine stie ce alt personaj...:32: :6: Deci azi as fi Gogu, maine voi afla ca sunt nu mai stiu cine, si tot asa :6:

Back
Sus