Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
este cam 100% din cauza unui dop. Deoarece acum cateva zile am facut o baie si m-am spalat si in urechi, iar dupa aceea... simt ca parca o piatra in urechi si au aud infundat (adica mai slab).
Vai, moooooooor :32: .anda a spus:imi pare rau, dar nu ma pot abtine!cit de des se spala adminu? :32: :55: :8:
Se poate ,ca atunci te apuca si melancolia si tristetea si iti aduci aminte de toate datoriile :32:bogdan a spus:O fi matol?
Ca eu atunci fredonez, cand sunt matol.
Foarte tare bogdane, ar trebui postata poezia pe forumu lor :32: :32: :55: :8:bogdan a spus:De la beat carciuma viu
Merg pe gard, de web ma tiu
Peste tot fa publicitate
Ca sa vand si eu o carte
Sau poate c'am scris o carte
Vand pe web publicitate
:32:
Capitolul VI: Limitele exercitarii dreptului de autor
Articolul 33
(1) Sunt permise, fara consimtamantul autorului si fara plata vreunei remuneratii, urmatoarele utilizari ale unei opere aduse anterior la cunostinta publica, cu conditia ca acestea sa fie conforme bunelor uzante, sa nu contravina exploatarii normale a operei si sa nu il prejudicieze pe autor sau pe titularii drepturilor de utilizare:
B) utilizarea de scurte citate dintr-o opera, in scop de analiza, comentariu sau critica ori cu titlu de exemplificare, in masura in care folosirea lor justifica intinderea citatului;