Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
deci, nu trebuie sa intelegeti decit un lucru, restul nu e nevoie. iar faza cu profesionalismul bangului e dementiala. bate orice perla de pina acum. la mai mare admine!!!Important este sa ganditi limpede si sa intelegeti un singur lucru: BANG-ul este o chestie importanta care trebuie tratata cu mult profesionalism.
Avand in vedere sa sunt in cauza si imi sarbatoresc onomastica de Florii...sincer nu as avea chef sa citesc/aud asa ceva :32:. Sincer.... :55:anda a spus::55: :32: citesc pe forumul cu pricina. deodata, vad un topic intitulat ”Mesaje, Sms-uri, Urari si Felicitari de Florii” iar acolo ce credeti ca vad? urmatoarea poezioara, care suna a manea. PENIBIL!!!
Tu esti floarea vietii mele,
Si te port mereu cu mine-n gand,
As dori sa fii mereu cu mine,
Si nu pot ca sa te uit nicicand...
va rog acordati note poesiei selectate de admin ca fiind potrivita pt o urare de Florii
GeoX a spus:Am inteles ca un fost angajat al INFP, nici macar seismolog, fara nici o pregatire in domeniu, in prezent mare moderator la forumul lui istrate, cunoscut ca GTH, se lauda ca ii va duce pe fanii lui istrate la mai multe statii seismologice din tara.
multi ma intreaba care este decodificarea ultimul mesaj postat pe blog
ideea este ca am uitat sa-l explic la vremea respectiva si o voi face acum:
1. daca PD face accident va fi cutremur
2. daca nu face PD accident nu va cutremur, ci un alt eveniment negativ
Mesajul postat pe 26iunie se zicea ca un eveniment va veni peste 2 saptamani.... adica in jurul datei de 10 iulie, ceea ce inseamna ca va fi ceva in weekendul acesta. Ce ??? nu stiu. Va voi tine la curent
dl Istrate mi-a zis ca mai exista si o alta interpretare a mesajului de pe 26.06.2010 si anume: PD fiind de profesie aviator este posibil ca accidentul aviatic de la Tuzla sa reprezinte ceva.Poate sa fie un joc de cuvinte simbolice
In orice caz, nu vorbim inca de marele cutremur.
admin
07.07.10 Aud apa sintetizata ca bata.
miriam
ID comentariu=28991, July 13th, 2010 at 12:03 pm
Ce inseamna ” ca bata”?
Multumesc
Admin:
Adica o ploaie provocata