• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem cu Istrate!

Il si vad pe Marmureanu consumind ...hulpav, \'cunostintele\' insirate pe paginile acelui forum, stind online 24 din 24 ore pe forum, atent la vibratiile primite de istratei si regurgitate non stop pina la venirea marelui bang:)).



Si calibrand echipamentele dupa vibratiile lui Boso... :12:
 
news alert!
buey deci bula iar ie pe duca!...
se inchide forumu distrat!
 
Pe asta pun pariu ca nu o stiati:
sammy11 Post subject: Re: ADEVARUL NE VA ELIBERA!Posted: Sat 26 Sep , 2009 1:56 am
Joined: Wed 19 Aug , 2009 10:05 pm
Posts: 184
ai dreptate, asa e! in loc sa fim oameni liberi, suntem tot mai des afectati de legi, dogme,frici! femeile nu au voie sa intre in biserici fara batic pe cap!? de ce? raspunsul este: sunt unele slujbe care aduc anumite energii benefice pe care le primeau unele persoane atunci cand se rugau necontenit la dumnezeu iar unele cantece aduceau la fel pe calea luminii beneficitate si mai concret atunci traiau starea de iluminare prin care erau recunoscuti de divinitati. astfel au atins calea iluminarii si au primit duhul sfant acei calugari si preoti adevarati astazi ei fiind trecuti in randul sfintilor ptr. ca meritau! asadar am spus ca se poate atinge aceea cale de a primi duh sfant de la divinatati in momentele de mare inaltare a rugaciunii, iar o femeie care atinge apogeul rugaciunii, e plina de devotiune, se roaga plangand din tot sufletul ei,primeste acel har divin poate deveni clarvazatoare, etc dar numai daca are capul descoperit! daca e acoperit cu batic,palarie etc. acel meridian energetic ramane inchis si nu mai poate atinge starea de iluminare! pe cand un barbat...! lorde ce nu l-i se impune sa vina la biserica, cu capul acoperit? ba din contra.. ei isi scot palaria, in biserica deci preotii au facut legea asta ca sa primeasca doar partea barbateasca beneficii, nu si femeile ca ele trebuie sa ramana .....(proaste!) scuze dar asa s-au exprimat! deci peste tot femeia e sclava si in acest secol si prostita de toti! asta o spun ca sa stie bietele femei de ce \"trebuie\" sa isi acopere ele capul! oooofff .. ca multe chestii si smecherii nu se cunosc!


Deci barbatii sunt niste luminati si femeile niste oprimate.
 
[
Capitolul 11
1. Fiţi următori ai mei, precum şi eu sunt al lui Hristos.
2. Fraţilor, vă laud că în toate vă aduceţi aminte de mine şi ţineţi predaniile cum vi le-am dat.
3. Dar voiesc ca voi să ştiţi că Hristos este capul oricărui bărbat, iar capul femeii este bărbatul, iar capul lui Hristos: Dumnezeu.
4. Orice bărbat care se roagă sau prooroceşte, având capul acoperit, necinsteşte capul său.
5. Iar orice femeie care se roagă sau prooroceşte, cu capul neacoperit, îşi necinsteşte capul; căci tot una este ca şi cum ar fi rasă.
6. Căci dacă o femeie nu-şi pune văl pe cap, atunci să se şi tundă. Iar dacă este lucru de ruşine pentru femeie ca să se tundă ori să se radă, să-şi pună văl.
7. Căci bărbatul nu trebuie să-şi acopere capul, fiind chip şi slavă a lui Dumnezeu, iar femeia este slava bărbatului.
8. Pentru că nu bărbatul este din femeie, ci femeia din bărbat.
9. Şi pentru că n-a fost zidit bărbatul pentru femeie, ci femeia pentru bărbat.
10. De aceea şi femeia este datoare să aibă (semn de) supunere asupra capului ei, pentru îngeri.
11. Totuşi, nici femeia fără bărbat, nici bărbatul fără femeie, în Domnul.
 
1 Timotei 5 :8. Vreau deci ca bărbaţii să se roage în tot locul, ridicând mâini sfinte, fără de mânie şi fără şovăire.
9. Asemenea şi femeile, în îmbrăcăminte cuviincioasă, făcându-şi lor podoabă din sfială şi din cuminţenie, nu din păr împletit şi din aur, sau din mărgăritare, sau din veşminte de mult preţ;
10. Ci, din fapte bune, precum se cuvine unor femei temătoare de Dumnezeu.
11. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
 
De aici au izvorit niste traditii : locurile citate sunt puncte de referinta. Talcul este mult mai simpla : pentru barbat chestiile purtate pe cap erau semnul puterii , suprematiei : pentru femei etalarea parului , gatului , decolteului si a podoabelor , coafurii au avut scopul de a atrage privirile si a arata forta de seductie. Descoperirea capului la barbati , si acoperirea capului la femei amandoua sunt semne de smerenie in casa lui Dumnezeu.E anuntarea publica , ca in fata lui Dumnezeu persoana respectiva renunta temporar la anumite lucruri . Acestea nu sunt legi , ci recomandari . E o porcarie mare , cand se injura femeile in biserica care prin nestiinta nu se imbrac cum ii trece babelor si preotului ignorant in cap. Si atunci de ce poarta preotul si calugarul in cap tot feluri de tichii , sa nu vorbim de preasfintiile cu mitra aurita si batuta in nestemate...
 
Predicţia lui Hîncu: Cutremur devastator pînă la sfîrşitul lui 2009(www.jurnalul.ro).=)) Altu...chiar uitasem de el in ultima vreme =)). Si cu siguranta daca va fi un astfel de cutremur lumea il va venera pe Hincu si pe ceilalti din teapa acestor ghicitori in placile tectonice!
 
da si tu un link mai exact, ca eu nu am gasit articolul =))
 
aoleu! iar articolul ala vechi de un an jumate?
 
Mda....vad ca l-ati gasit si singuri =))! Site-ul il pusesem doar ca sursa a citatului =)). Nu stiam ca sunteti atat de \"interesati\" de stiinta acestui proroc al cutremurelor:w00t:
 
Pana acum m-am abtinut sa fac public acest lucru, dar din acest moment imi schimb atitudinea. Sistematic, cineva copiaza explicatiile si datele pe care le postez eu aici la istrati pe forum. Am aflat ca au fost copiate explicatiile mele referitoare la Dorsala Carlsberg pe forum la Istrate !!!! Iata ca istratii nu sunt doar manipulatori, sunt si hoti fara rusine !
Forumul lui istrate este o adunatura de hoti, mincinosi si manipulatori. Plus ca incalca in mod flagrant legea sigurantei nationale, colportand zvonuri si inducand panica in randul populatiei. Mai nou, istratii fura fara nici o rusine.
Pentru persoana care copiaza fara rusine ceea ce scriu eu aici: te vom identifica intr-un fel sau altul si vei suporta anumite consecinte. Opreste-te cat mai ai timp !!!!
 
Motivul pentru care m-am suparat este acela ca nu imi convine ca sistematic ceea ce postez eu aici, rupandu-mi din timpul pe care il am (si asa dramuit) sa ajunga la acea cocina ! Nu imi convine si gata ! M-am saturat ca explicatiile mele sa fie postate la nenorocitii aia de istrati !
Inca o data spun, in atentia persoanei care copiaza fara rusine: te avertizez ca voi initia anumite demersuri si ca vei suporta, mai devreme sau mai tarziu, anumite consecinte ! Hotia se plateste, chiar si in Romania ! Scurt !!!!
 
iar se fura de aici? evident, fara a cita sursa...e plina lumea asta virtuala de hoti
zi-ne si noua persoanele alea, pe PM
 
Daca sinteza excelenta pe care a facut-o real32 cu legatura dintre cutremurele din Romania si cele din Turcia-Iran ar ajunge la istrati, ma gandesc si eu asa, la rece, ce ar fi ? Real32 a facut o munca pana la urma, a adunat si a pus cap la cap o serie de informatii, a trasat niste grafice interesante, de ce ar trebui sa ajunga la istrati, fara macar sa i se ceara voie ? La urma urmei, la ce le foloseste istratilor sa stie despre Dorsala Carlsberg ?
Sigur ca in Romania e o moda sa faci copy/paste. Vedeti, eu nu as fi sarit cu gura daca macar mi s-ar fi spus inainte \"da, imi dati voie sa postez aceste informatii interesante ...\", s.a.m.d. Poate in aceste conditii nu as fi avut nici o obiectie. Dar altfel ma simt lucrat pe la spate si lucrul asta nu il suport, asta e.
 
Back
Sus