• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem cu Istrate!

Daca esti Gogu, fa-ma si pe mine supermoderator la tine pe forum.
Sa am si eu fonctie, bre :55:
 
Ma tem ca nu detin o astfel de capabilitate. Nu am calitatea de Gogu, asta e situatia :55:
 
Wow :32: Geox alias Gogu :135: suna misto....are prestanta :69:.
Istrate a avut noua viziune cu China :135:. Desigur, ma mir ca nu a spus:"vad 50 coastele Chinei si 50 % altceva" :69: :55:.
 
Hai sa scriu si eu un post lung ca al adminului de la Istrate, ca vad ca e concurenta :55:

Draga Admin (fiindca nu stiu cum te cheama), hai sa-ti explic niste lucruri ca vad ca esti in cautare de raspunsuri si poate in felul asta iti va fi mai usor:

1. Cutremur.net se afla pe un server din Statele Unite, asa cum ai vazut si tu, gazduit de o firma "obscura". Firma este intr-adevar obscura pentru cei care nu au prea mare tangenta cu webhosting-ul in general, in rest este destul de bine cunoscuta printre cei care isi desfasoara activitatea in domeniu. Pe acest server am gazduit mai multe alte site-uri, gazduire pe care eu am oferit-o dupa cum am crezut de cuviinta. Nu am ascuns niciodata acest lucru iar daca doream sa il ascund crede-ma ca as fi avut posibilitatea sa o fac.

2. Referitor la treaba cu ascunsul, cu "datul in vileag", "desconspirarea", "minciuna cu picioare scurte", etc: iti mai spun inca o data, ca sa intelegi, daca aveam ceva de ascuns as fi facut-o fara ca tu sau altcineva sa poata afla ce vreau sa ascund. Nu am spus niciodata ca premonitii.ro nu se afla pe acelasi server cu site-ul cutremur.net. Nu am ascuns nici numele meu, nici poza mea, nici alte informatii pe care altii se feresc sa le faca publice. Ceea ce insa nu voi face public sunt datele personale ale utilizatorilor de pe server, ar fi deopotriva ilegal si contrar tuturor principiilor care guverneaza functia de administrator IT.

3. Exista un singur admin al serverului, si acela sunt eu. In plus, eu sunt si administratorul cutremur.net. Celelalte site-uri gazduite au insa administratorii/proprietarii lor. Din fericire viata mea nu se desfasoara online drept pentru care ma limitez la a administra un singur site. Dar fiind administratorul serverului poti spune ca eu sunt in spatele tuturor acestor site-uri. Am incercat undeva sa ascund lucrul acesta? Am negat lucrul asta vreodata? Nu cred.

4. Teama de concurenta. Surprinzator, nu ma intereseaza sa-ti "fur" useri de pe forum, sa ii aduc aici. Din mai multe motive. In primul rand userii care viziteaza forumul tau sunt interesati de niste subiecte care pe mine nu ma intereseaza. In al doilea rand, cred ca stii ca fiecare user care intra pe site porneste un proces pe server. Cu cat sunt mai multi useri cu atat mai incarcat este procesorul serverului. Daca se atinge o anumita limita site-ul se blocheaza sau se incarca foarte greu, lucru care m-ar obliga la un upgrade al serverului. Fiecare user care intra aici ma costa bani pe care ii dau din buzunarul meu. Daca ar fi prea multi useri ar trebui sa scot din buzunar prea multi bani. Logic, nu? Iar in conditiile in care nu am nici un venit din partea site-ului, de ce as avea interesul sa cheltui si mai multi bani? Deoarece resursele sunt limitate prefer sa am pe site si pe forum doar acei vizitatori interesati de subiect. Din acest motiv nu imi fac reclama in alte locuri. Sau poate pentru faima? Relax. Stiu exact cat valoreaza cutremur.net si stiu ce efecte benefice a produs in cei peste 5 ani de existenta. Iar in ceea ce ma priveste imi cunosc exact valoarea iar viata mea nu se desfasoara doar online ca sa am nevoie de un grup de aplaudaci sa ma faca fericit. Din contra, cand am peste 500 de useri online in acelasi timp (cum probabil observi ca au fost pe 27 decembrie la scurt timp dupa ultimul seism care s-a simtit in Romania) deja apare o problema pe care trebuie sa o rezolv si anume cum sa fac sa tin serverul online cu asa un trafic. Fericirea mea nu e direct proportionala cu numarul de useri online asa ca nu e nevoie sa se agite nimeni ca umblu sa "fur" userii de pe alte forumuri.

5. De ce unii useri obisnuiti ai ioanistrate.ro au primit ban pe cutremur.net? Dintr-un singur motiv, faptul ca au preluat informatie de aici si au publicat-o acolo fara sa specifice sursa. Lucrul asta s-a intamplat inca dinainte sa existe forumul ioanistrate.ro, fragmente de aici aparand in comentariile de pe blog. Desi informatia de pe cutremur.net este gratuita si poate fi preluata fara nici o ingradire, este necesar si mi se pare de bun simt sa se precizeze sursa. Este un semn de respect fata de timpul si energia cheltuite de autorii acelor posturi/articole. Asta este singurul motiv pentru care am dat ban unor useri de pe ioanistrate.ro precum si de pe alte site-uri unde nu au respectat aceasta cerinta. Speculatia ca aici sunt banati userii de pe ioanistrate.ro doar fiindca au cont acolo este complet fantezista iar acest lucru poate fi probat oricand. Iar cei mai infierbantati anti-cutremur.net sunt exact cei care se simt cu musca pe caciula.

6. Spui ca pe cutremur.net "se face misto", "se jigneste", si asa mai departe. Ca avem ceva impotriva site-ului tau. Ca suntem in razboi, ca vrem sa distrugem, tot felul de idei care mai de care mai aiuristice. Hai sa vorbim intai un pic despre mine. Faptul ca nu sunt de acord cu ceea ce se spune pe site-ul acela nu inseamna ca sunt in razboi cu el. Faptul ca scriu pamflete la adresa postarilor de acolo este dreptul meu de a-mi exprima opinia si de a comenta la adresa unor informatii sau opinii ale unor terte persoane. Nu este vorba doar despre ioanistrate.ro, mi-am exprimat opinia fata de multe persoane / institute / firme / site-uri, si asa mai departe. Ca o fac sub forma unor pamflete este fiindca imi place satira. Daca despre ioanistrate.ro ar scrie in Catavencu ai spune ca cei de la Catavencu sunt in razboi cu site-ul sau ca vor sa-l distruga? Hai sa revenim cu picioarele pe pamant. Daca iti place sa joci rol de victima asta nu inseamna ca fanteziile cu razboiul, distrugerea sau mai stiu ce au acoperire in realitate.

Nu cred ca am ce "carti sa dau pe fata", in primul rand nu joc pocker si in al doilea rand nu am incercat sa ascund nimic. Stiu ca foarte multi or sa fie dezamagiti, ca se asteptau sa existe o super conspiratie anti-Istrate sau ceva de genul asta. Regret nespus: s-au inselat.

Daca mai sunt alte neclaritati sau vrei sa afli alte informatii (cu exceptia datelor personale ale utilizatorilor) iti stau la dispozitie.

O zi buna!
 
Intru pe un forum, atrasa fiind de profilul sau numai tematici, subiecte, cuvintele, dialogurile si oamenii care le scriu. In mod cert, Alex stie sa-si 'tina' forumul si nu o face singur, desigur.
Si pt ca imi plac posturile lui, subscriu umorului lui stirnit de paranoia adminului cu pricina.
Pina la a pricepe ce a generat conflictul din capul adminului - nu voi incerca sa o fac, nicidecum - chestiunea privind concurenta ma implica si pe mine, user al acestui forum, banuita fiind ca as avea dificultati in a alege intre o portocala zemoasa si un cartof stricat zi viermanos. Si vreau sa desfiintez orice speranta a adminului, la o eventuala competitie cu acest forum sau temere ca oferta forumului sau nu cistiga targetul de trafic din cauza ca unii oameni aleg sa persifleze aici, productiile literare elucubrante de acolo.
Din punctul meu de vedere, acest pamflet este o reclama gratuita facuta acelui forum. Numai ca exista un profil diferit al userilor de aici care realizeaza doar un vremelinic trafic acolo, pentru a aprecia dimensiunea of the human being aberrations.
Probabil daca ar exista o sectiune free acolo, pe modelul celei de aici, ai cistiga trafic suplimentar, admin :55: .
 
ia uite ca adminu a acceptat sfaturi de la noi, vad ca a modificat aia cu ”autentificate”, a pus liniuta :55:
 
Am ajuns la concluzia ca adminul de la istrate impreuna cu acolitii sai au obsesii grave, de-a dreptul nesanatoase, fata de persoana mea ! :55: :135: :135: Saracii oameni, ar trebui sa le plang de mila. Au lapsusuri logice serioase, crezand ca in spatele a tot ce misca pe Internet se afla GeoX ! Asta arata ca nu au bruma de inteligenta, nici cat un copil de clasa a IV-a elementara.
Dusmanul GeoX se strecoara serpeste si vrea sa ne fure userii ! :32: :69: :69: :6: E tare treaba. Saracii de ei, au niste manifestari patologice pe care le consider de-a dreptul ingrijoratoare, foarte suspecte :6:
 
Sa nu uitam ca Geox e Gogu....under cover :55:.
Gx, convorbirea noastra despre coarnele adminului a fost fotografiata si pusa la loc de cinste intr-un topic pe forumul lui IStrate. :135:.Deci...bafta la bascalie in continuare :135:.
 
GeoX a spus:
Am ajuns la concluzia ca adminul de la istrate impreuna cu acolitii sai au obsesii grave, de-a dreptul nesanatoase, fata de persoana mea ! :55: :135: :135: Saracii oameni, ar trebui sa le plang de mila. Au lapsusuri logice serioase, crezand ca in spatele a tot ce misca pe Internet se afla GeoX ! Asta arata ca nu au bruma de inteligenta, nici cat un copil de clasa a IV-a elementara.
Dusmanul GeoX se strecoara serpeste si vrea sa ne fure userii ! :32: :69: :69: :6: E tare treaba. Saracii de ei, au niste manifestari patologice pe care le consider de-a dreptul ingrijoratoare, foarte suspecte :6:
Geox, dupa ce ca tot ce misca pe internet e "dirijat" de tine, te-ai apucat sa ne si "incalti"....Am fost in magazinul GEOX din Baneasa...si ma gandeam cum ar fi sa fie adminul client acolo :32: :98: =)) =))
 
Eu sunt pretutindeni, in orice colt, in toate unghetele, pe cer, pe pamant, dau buzna peste adminul si acolitii lui :55: :135: :135: Le fur userii, cica :32: :69: :69: :6: :6: :32:
 
Ai ajuns sa ii terorizezi :55:. Aia cu magazinul GEOX e tare :135:. Nu stiam ca exista asa ceva. :135:
 
admineeeeeeeeeeeeeeeeeee, fugi la scoala!!! ”Legea pensilor in forma noua”... corect e PENSIILOR cu 2 i !!!
 
si o informatie care ii va face sa ''vibreze''pe membrii vibrationisti :135: : se pare ca vor ramane fara server :55:
'' Este adevarat ca o sa ramanem fara server. Dupa opinia mea, nu mai devreme de luna iunie, dar totul depinde de tipul care ne ajuta si de afacerea lui.''
 
ce chestie! il durea capul de serverul ”obscur” pe care e cutremur.net iar el sta la mila cuiva??? adica tu esti in fundul gol dar iti permiti sa te iei de cei care isi platesc cinstit serverul? ce tupeu si ce nesimtire are adminu asta! Dumnezeu nu da cu paru...
 
Alex a spus:
Hai sa scriu si eu un post lung ca al adminului de la Istrate, ca vad ca e concurenta :55:

Draga Admin (fiindca nu stiu cum te cheama), hai sa-ti explic niste lucruri ca vad ca esti in cautare de raspunsuri si poate in felul asta iti va fi mai usor:

1. Cutremur.net se afla pe un server din Statele Unite, asa cum ai vazut si tu, gazduit de o firma \"obscura\". Firma este intr-adevar obscura pentru cei care nu au prea mare tangenta cu webhosting-ul in general, in rest este destul de bine cunoscuta printre cei care isi desfasoara activitatea in domeniu. Pe acest server am gazduit mai multe alte site-uri, gazduire pe care eu am oferit-o dupa cum am crezut de cuviinta. Nu am ascuns niciodata acest lucru iar daca doream sa il ascund crede-ma ca as fi avut posibilitatea sa o fac.

2. Referitor la treaba cu ascunsul, cu \"datul in vileag\", \"desconspirarea\", \"minciuna cu picioare scurte\", etc: iti mai spun inca o data, ca sa intelegi, daca aveam ceva de ascuns as fi facut-o fara ca tu sau altcineva sa poata afla ce vreau sa ascund. Nu am spus niciodata ca premonitii.ro nu se afla pe acelasi server cu site-ul cutremur.net. Nu am ascuns nici numele meu, nici poza mea, nici alte informatii pe care altii se feresc sa le faca publice. Ceea ce insa nu voi face public sunt datele personale ale utilizatorilor de pe server, ar fi deopotriva ilegal si contrar tuturor principiilor care guverneaza functia de administrator IT.

3. Exista un singur admin al serverului, si acela sunt eu. In plus, eu sunt si administratorul cutremur.net. Celelalte site-uri gazduite au insa administratorii/proprietarii lor. Din fericire viata mea nu se desfasoara online drept pentru care ma limitez la a administra un singur site. Dar fiind administratorul serverului poti spune ca eu sunt in spatele tuturor acestor site-uri. Am incercat undeva sa ascund lucrul acesta? Am negat lucrul asta vreodata? Nu cred.

4. Teama de concurenta. Surprinzator, nu ma intereseaza sa-ti \"fur\" useri de pe forum, sa ii aduc aici. Din mai multe motive. In primul rand userii care viziteaza forumul tau sunt interesati de niste subiecte care pe mine nu ma intereseaza. In al doilea rand, cred ca stii ca fiecare user care intra pe site porneste un proces pe server. Cu cat sunt mai multi useri cu atat mai incarcat este procesorul serverului. Daca se atinge o anumita limita site-ul se blocheaza sau se incarca foarte greu, lucru care m-ar obliga la un upgrade al serverului. Fiecare user care intra aici ma costa bani pe care ii dau din buzunarul meu. Daca ar fi prea multi useri ar trebui sa scot din buzunar prea multi bani. Logic, nu? Iar in conditiile in care nu am nici un venit din partea site-ului, de ce as avea interesul sa cheltui si mai multi bani? Deoarece resursele sunt limitate prefer sa am pe site si pe forum doar acei vizitatori interesati de subiect. Din acest motiv nu imi fac reclama in alte locuri. Sau poate pentru faima? Relax. Stiu exact cat valoreaza cutremur.net si stiu ce efecte benefice a produs in cei peste 5 ani de existenta. Iar in ceea ce ma priveste imi cunosc exact valoarea iar viata mea nu se desfasoara doar online ca sa am nevoie de un grup de aplaudaci sa ma faca fericit. Din contra, cand am peste 500 de useri online in acelasi timp (cum probabil observi ca au fost pe 27 decembrie la scurt timp dupa ultimul seism care s-a simtit in Romania) deja apare o problema pe care trebuie sa o rezolv si anume cum sa fac sa tin serverul online cu asa un trafic. Fericirea mea nu e direct proportionala cu numarul de useri online asa ca nu e nevoie sa se agite nimeni ca umblu sa \"fur\" userii de pe alte forumuri.

5. De ce unii useri obisnuiti ai ioanistrate.ro au primit ban pe cutremur.net? Dintr-un singur motiv, faptul ca au preluat informatie de aici si au publicat-o acolo fara sa specifice sursa. Lucrul asta s-a intamplat inca dinainte sa existe forumul ioanistrate.ro, fragmente de aici aparand in comentariile de pe blog. Desi informatia de pe cutremur.net este gratuita si poate fi preluata fara nici o ingradire, este necesar si mi se pare de bun simt sa se precizeze sursa. Este un semn de respect fata de timpul si energia cheltuite de autorii acelor posturi/articole. Asta este singurul motiv pentru care am dat ban unor useri de pe ioanistrate.ro precum si de pe alte site-uri unde nu au respectat aceasta cerinta. Speculatia ca aici sunt banati userii de pe ioanistrate.ro doar fiindca au cont acolo este complet fantezista iar acest lucru poate fi probat oricand. Iar cei mai infierbantati anti-cutremur.net sunt exact cei care se simt cu musca pe caciula.

6. Spui ca pe cutremur.net \"se face misto\", \"se jigneste\", si asa mai departe. Ca avem ceva impotriva site-ului tau. Ca suntem in razboi, ca vrem sa distrugem, tot felul de idei care mai de care mai aiuristice. Hai sa vorbim intai un pic despre mine. Faptul ca nu sunt de acord cu ceea ce se spune pe site-ul acela nu inseamna ca sunt in razboi cu el. Faptul ca scriu pamflete la adresa postarilor de acolo este dreptul meu de a-mi exprima opinia si de a comenta la adresa unor informatii sau opinii ale unor terte persoane. Nu este vorba doar despre ioanistrate.ro, mi-am exprimat opinia fata de multe persoane / institute / firme / site-uri, si asa mai departe. Ca o fac sub forma unor pamflete este fiindca imi place satira. Daca despre ioanistrate.ro ar scrie in Catavencu ai spune ca cei de la Catavencu sunt in razboi cu site-ul sau ca vor sa-l distruga? Hai sa revenim cu picioarele pe pamant. Daca iti place sa joci rol de victima asta nu inseamna ca fanteziile cu razboiul, distrugerea sau mai stiu ce au acoperire in realitate.

Nu cred ca am ce \"carti sa dau pe fata\", in primul rand nu joc pocker si in al doilea rand nu am incercat sa ascund nimic. Stiu ca foarte multi or sa fie dezamagiti, ca se asteptau sa existe o super conspiratie anti-Istrate sau ceva de genul asta. Regret nespus: s-au inselat.

Daca mai sunt alte neclaritati sau vrei sa afli alte informatii (cu exceptia datelor personale ale utilizatorilor) iti stau la dispozitie.

O zi buna!
Alex, cica ramane faimosu, faraonu, adevaratu fara server.
Poi dupa ce facu atata taraboi cu firme de hosting obscure dupa ce si-o ia in barba la fiecare pana de curent si fiecare cablu rupt, acum ramane si fara mustarie. Ii dam si lui date de contact la vreuna din firmele obscure de hosting? Nu de altceva, dar sa aibe si el garantia unui lucru facut cum trebuie, nu carpeli de genul "server tinut pe coltul biroului in Ferdinand" :135: Sau nu o sa-i placa ca trebuie sa scoata niste dolari din pockit ca sa plateasca host?
 
sau o fi o gaselnita, sa scoata lumea bani din buzunar ca sa-i plateasca hostingul. cred ca asta va urma, dati 1 leutel pt adminel-timpitel.
 
S-ar numi idiotenie congenitala daca vreun user de acolo ar da bani. Pai faraonu, adevaratu, vedetu a impartit cu ei banii din publicitate?
 
bogda, adu-ti aminte cum il imbiau unii cu bani pe timpitel acum cateva luni. sint sigura ca era tot el, sau vreun om de-al lui, care sa stirnesca tavalugul. probabil ca unii i-au si trimis bani pe vreun cont dat de el, dupa ce au fost contactati in privat, in schimbul promisiunii ca vor fi anuntati primii de iminenta unei catastrofe.
 
Back
Sus