Din 27 septembrie, pe ceea ce se cheama site INFP nu se mai actualizeaza datele pentru evenimente curente. Orice s-ar zice, dar nu cred ca e vorba doar de probleme tehnice ... Deja a trecut aproape o lune. Eu cred ca la mijloc e si un dezinteres. Sigur, nu suntem chiar lipsiti de informatii seismice, cei de la IRSA afiseaza evenimentele vrancene de magnitudine peste 2,0 precum si o parte dintre cele din Campia Romana.
Sa stiti ca lumea e interesata totusi de cutremurele din Romania. Vad oamenii (logati sau nu) care intra mereu pe topicurile din rubrica buletine. Deci interes exista.
Sigur, INFP nu poate fi obligat sa publice pe site informatii despre seismele zilnice din Romania. Dar nici eu nu pot fi obligat sa le plang de mila pentru ca, cica, li s-ar taia alocatiile bugetare. Imi pare rau ca sunt atat de categoric, dar imi repet cu insistenta convingerea ca oamenii care vad seismele zilnice din Romania pot intelege cat de cat faptul ca acesta este ritmul normal de activitate, faptul ca seisme se produc zilnic in diferite zone ale tarii. Ce o fi asa crima de les-majestate in chestia asta ?? Sunt eu oare idiot si am idei preconcepute privind informarea oamenilor despre seismele zilnice din Romania ? Ce o fi atat de grav in informarea oamenilor despre cutremurele din Romania ??? Nu pricep, nu mai stiu ce a zic, poate ca nu ma mai duce mintea si m-am sclerozat de tot, dar NU INTELEG !