• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul INFP

bai frate, voi pe ce lume traiti? parca sinteti copii mici care vor o jucarie. stiti bine ca la inst publice nu vine un cineva si zice ca se vrea sa se ocupe de site-ul inst respective si ala e acceptat. asa ca renuntati la ofertele astea :55::harhar::rolleyes:

Evident, si nici nu voi plange de mila la jelanii cu nu sunt bani.
La urma urmei, avem datele IRSA. IRSA are statii la Nereju, Gura Teghii si Lopatari, deci acopera foarte bine zona Vrancea.

Dupa seismul pontic din 5 august, eu i-am laudat, la vremea respectiva, pentru prezentarea extrem de interesanta pe care au facut-o referitor la fenomen. Au postat pe site o descriere consistenta :55: Am zis \"uite ca se poate\". :smile: O iau ca martora pe Anda, care atunci a si carcotit, de altfel, ca \"ce cauta mecanismele de focar\"... :98: :98: :rolleyes: Dar oricum, ca idee, am apreciat foarte mult acea descriere.
Se pare ca m-am grabit.

bai frate, voi pe ce lume traiti? parca sinteti copii mici care vor o jucarie. stiti bine ca la inst publice nu vine un cineva si zice ca se vrea sa se ocupe de site-ul inst respective si ala e acceptat. asa ca renuntati la ofertele astea :55::harhar::rolleyes:

Institutiile publice (desi INFP este RA) pot primi sponsorizari.
Daca exista vointa, exista si cai legale si corecte.

tu chiar crezi ca aia si-at da site-ul pe mina unui necunoscut? au angajatii lor care sa se ocupe de asta :55:

tu chiar crezi ca aia si-at da site-ul pe mina unui necunoscut? au angajatii lor care sa se ocupe de asta :smile:
Si grozav se mai ocupa, n-am ce zice, au rezultate mai mult de o gramada :rolleyes: :98: S-au facut deja de ras :98: :55:

Abia astept un seism de 5,5 grade din Vrancea, sa caute lumea informatii pe site-ul INFP, si sa nu gaseasca nimic ! :98: Cine se face de ras (mai mult decat pana acum) ? :98: :55: :rolleyes:

tocmai le-am trimis un mail, sa vedem daca mai raspund tot atit de prompt ca data trecuta.
i-am intrebat de actualizari, de microseisme si de helicorderele care erau in vechiul site.

Anda, ai primit vreun raspuns de la maestrii ? :rolleyes: :55:

\'anda\' pid=\'30196\' dateline=\'1256586193\' a spus:
tocmai le-am trimis un mail, sa vedem daca mai raspund tot atit de prompt ca data trecuta.
i-am intrebat de actualizari, de microseisme si de helicorderele care erau in vechiul site.

Anda, ai primit vreun raspuns de la maestrii ? :rolleyes: :55:

Nu cred ca vor mai reveni. Datele respective erau prea bune poate chiar exceptionale. Chiar daca erau posibile mici erori in calculul vitezelor, ele se aplicau sistematic si chiar daca localizarea absoluta a epicentrelor putea avea unele erori, localizarea relativa era foarte riguroasa. Se puteau face analize extrem de interesante. Totusi - in mare parte - cred ca am \"descoperit\" ce era de descoperit si trebuie sa le multumim pentru aceasta oprtunitate.

Ascuzand datele pentru seismele zilnice (cu revizuiri), nu fac altceva decat sa dea apa la moara celor care cred ca au ceva de ascuns, ca \"e ceva la mijloc\". Nu ca le-ar pasa...

de data asta nu am primit nici un raspuns...

Totul este clar acum. Am avut dreptate cand aveam atitudinea critica. Si de bine ce ii laudasem pentru excelenta descriere a cutremurului de la 5 august din Marea Neagra. M-am grabit cu lauda, si nu a fost deloc bine.

In sfarsit, exista din nou date seismice, actualizate, pe site-ul INFP. :clapping: :clapping: Bravo ! :clapping: :32: :32:
De ce am insistat eu mereu pe publicarea informatiilor esentiale (locatie, data, ora, magnitudine, adancime) pentru seismele zilnice din Romania, argument pe care il folosesc si pentru redactarea buletinelor seismice zilnice aici (cu citarea sursei datelor, evident) ? Pentru ca oamenii care parcurg topicul respectiv se pot lamuri ca e firesc ca pamantul asta sa se tot miste, zilnic; deci ca e ceva normal sa avem seisme in diferite zone din tara. Ma uitam mereu si observam ca oamenii se uita, intr-adevar, la topicul cu date seismice, la sectiunea de Buletine.
Oricum, e foarte bine ca sunt din nou disponibile datele curente, si actualizate, deci tinute la zi. :cool: :32:

Gx... Cred ca ai sarit prea repede la concluzii... Sunt 5 seisme cu valoare necalculata (nc.)

Intr-adevar m-am grabit sa ii laud, ceea ce nu a fost bine. De acum inainte voi pastra tonul critic si chiar acid, e mai bine asa. Sa stie ca ii critica lumea :clapping: :clapping: :clapping:

era mai bine fara date? cu ce te ajuta ca=i critici?

Dar de ce sa nu ii critic ? Ca doar n-or fi genii universale...:clapping: :clapping: :clapping: Voi critica in continuare atitudini de genul \"ce trebuie sa stie astia despre cutremure, noi nu vrem sa stresam populatia\". Din partea unora platiti si din impozitele pe care le platesc eu.

”ce trebuie sa stie astia despre cutremure”
cine a zis asta? ca mi-a scapat. nu poti accepta ca sint tot felul de probleme? la tine la munca totul e perfect? nu gresesti niciodata?

Lasa-ma pe mine ca nu eu sunt in discutie :clapping: De ce nu ar trebui criticati ? Nu sunt deloc infailibili, iar critica din partea opiniei publice ar trebui sa fie chiar benefica.

Back
Sus