• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul INFP

Corect microv :32: Chiar si pe Twitter sunt in urma, nu mai vorbesc de pagina principala. Am avut 2 cutremure in Vrancea azi, si ele lipsesc cu desavarsire la INFP. Noroc cu IRSA...:32: :32: :55:

microv69 a spus:
Anda, sint de acord cu twitter si alte prostii gen Hi5 atunci cind pe site-ul oficial se regasesc toate datele actualizate. Dar, cind ei nu sint in stare sa calculeze niste amarite de seisme de 2-3 sau ramin minute bune fara tus la tambur....ce sa caute pe twitter? parerea mea... :32:
si tu brutus??? :32:
ORICE mod de informare e bun. mai ales ca pe twitter intra alt gen de persoane decit cele care intra aici de ex. fiecaruia trebuie sa i te adresezi pe intelesul lui, la nivelul lui. cu datele actualizate tirziu, nici eu nu-s de acord. dar asta e alta probema, nu are legatura cu mediatizarea.

Nu are legatura cu mediatizarea actualizarea tarzie a datelor ???:32: :55: :32: :32:

Deci mentinerea la zi a datelor tocmai ca are legatura cu mediatizarea, se refera la informatiile pe care le publica. :32: :32: :32:

Si atat de bine se adreseaza pe intelesul tuturor, ca mai e multa lume care crede in teorii conspirationiste, cum ca cei de la INFP ar cunoaste data cand va da peste noi marea urgie, dar ca nu vor sa ne spuna. :32: Grozav, ce sa spun... :32:

Anda, actualizarea datelor este prioritatea 1 . Dupa ce astea sint la zi...abia acum se pot juca cu twitter, Hi5, yahoo, skype...etc.
Cit priveste mediatizarea....prima pagina este catastrofala, in rest...nimicuri. Pai daca aici nu au ce sa puna...ce pot pune in plus pe twitter? Pur si simplu nu se uita nimeni la ei. Convinge-te!

eu vad problema asa: cei care ”calaresc” twitter, nu intra aici sau la infp si asta e un mod de a-i face sa se intereseze si de cutremure. e de ajuns sa vezi in trecere o stire si incepi sa te interesezi. chestia asta e altceva dacat actualizarea, are alt scop. fiecare cu ce-l doare.
stiti si voi ca am dreptate, dar vreti sa va contraziceti.
brutus, merci de explicatia cu tranzistorul single-electron, m-a ajutat azi :32: :32:

Deci bravo INFPului pentru ca mai exista multa lume care ia aminte la prostiile lui Istrate ?
Oricum asta nu scuza intarzierile ...Eu reusesc sa imi fac timp sa actualizez listele de cutremure cu datele seismice, inclusiv pentru Turcia...fie vorba intre noi, eu am destule de facut, dar imi rup din timp sa fac si asta. Unii dintre cei de acolo nu au timp de actualizat, dar au timp de Twitter. Bate la ochi, ce mai :32: :32:

anda a spus:
eu vad problema asa: cei care ”calaresc” twitter, nu intra aici sau la infp si asta e un mod de a-i face sa se intereseze si de cutremure. e de ajuns sa vezi in trecere o stire si incepi sa te interesezi. chestia asta e altceva dacat actualizarea, are alt scop. fiecare cu ce-l doare.
stiti si voi ca am dreptate, dar vreti sa va contraziceti.
brutus, merci de explicatia cu tranzistorul single-electron, m-a ajutat azi :32: :32:

asa e....fiecare cu ce-l doare! iar pe mine ma doare ca nu sint in stare sa-si actualizeze si imbunatateasca site-ul oficial. cit despre mediatizare ...exista PR, Marketing, Serviciul de relatii cu presa ....cine stie cite alte denumiri, iar toate au in sarcina promovarea imaginii INFP .

cit despre brutus......nu-l cunosc, insa ma bucur ca ti-au ajutat informatiile furnizate :32: (ne spui si o nota?)

Este o modalitate de comunicare.
Desi, din cate imi dau eu seama, partea de PR o cam fac dupa ureche. O fi careva pe acolo de freaca tzeava de net pe Twitter toata ziua, l-a prins sefu' si asta ca sa scape, l-a convins ca e tare cool pe Twitter. Asa ca sefu' i-a dat sarcina. O fi acelasi inteligent care a construit site-ul? Probabil.
Personal, pana la Titter eu as fi incercat cu un RSS sau chiar un newsletter. Dar de, fiecare cum considera mai bine.
Totusi, nu pot sa nu-i dau dreptate si lui Sorin :32: Nu sunt in stare sa actualizeze site-ul principal, dar si-au facut cont pe Twitter :32:

Apropo, INFP-ul, daca vreti si forum, lasati mandria si intrebati si voi pe cei ce mai au, nu va apucati s-o faceti dupa ureche.

Am si eu "fixul" asta sa stiu ce cutremure au mai fost in Romania si sa le postez aici sub forma de buletine zilnice. Le citez si sursa datelor, le dau si link la site-ul INFP, nu sunt totusi absurd, adun datele din toate sursele care dau informatii despre cutremurele din Romania. Pentru ca lumea sa vada care e activitatea seismica zilnica din Romania...:32:

cutremur.net ii ureaza domnului Mircea Radulian sanatate si numai bine cu ocazia zilei de nastere. La multi ani!!!

S-a modificat iar site-ul INFP. Prima grija a fost sa nu mai apara microseismele, fiindca nu are ce cauta ochiul "boborului" prin secretele seismice ale tarii... :D :D De asemenea, nu mai e disponibila imaginea de la webcam direct din pagina principala, fara a mai intra pe MOBOTIX.
Singurul plus e ca la evenimente au pus si harti cu faliile. In rest, dezaprob inaccesibilitatea datelor privind microseismele.

Ok. Sa vedem daca mai actualizeaza in continuare evenimentele pe twitter, sau ala a fost doar o momeala...

Sufera si ei de boala guvilor :D
In loc sa se opreasca la un model si sa-l imbunatateasca, schimba modelul. Si il schimba prea des, totusi.
Interesanta secretomania asta privind microseismele.

Probabil este de preferat ca oamenii sa nu stie ca zilnic se produc cutremure in Romania in diverse zone. :D :D De ce sa isi bage nasul toti fletii in "secretele noastre seismice", nu ? :) E "mai bine" ca lumea sa nu realizeze, pe baza unor informatii concrete, ca pamantul se misca in fiecare zi la noi. :blink:

Chiar daca sunt paranoic, asta nu inseamna ca "profesionistii" romani ce se ocupa cu seismele la INFP nu tin ascunse microseismele din Romania.

S-ar parea ca microseismele din Romania ar putea fi gasite cu click pe Cauta evenimente , selectati latitudinea si longitudinea minime specificand si intervalul de timp (Interval calendaristic). Inca nu sunt puse datele pentru 4 august, insa am gasit microseisme pentru zilele anterioare, cu latitudini si longitudini.

Interesant e ca la fiecare microseism, pe langa coordonatele geografice, avem si harta cu faliile. :D Ca tot ma cicalea mai demult Anda, ca ea vrea faliile, o tinea una si buna ca vrea sa vada faliile :)) :blink: =)) :) :D

deci vreau sa va retrageti afirmatiile nefondate. asa e corect, paranoicilor :D

Back
Sus