• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul INFP

critica asta seamana a circoteala.:clapping:
acum exagerezi. critica e buna cu masura, nu din orice nimic. acum au pus niste cutremure pe care puteau sa nu le puna si atunci nu aveai ce zice, ca nu stiai. crezi ca le-ar fi greu sa spuna ca de miine vor fi afisate doar cutremurele peste 4? asa cum sint anuntate la tv? iti spun eu ca ar fi simplu. ar putea gindi ca daca tot nu sint apreciati pt eforturile lor, macar nu mai au pt ce sa fie criticati. asa ca eu zic sa-i apreciem pt ce fac si sa-i criticam cind gresesc.

Pai nu i-am laudat cand au pus acea prezentare foarte buna a cutremurului din Marea Neagra din 5 august ? :cool: :32: Cine i-a laudat atunci ? :32: A ? :clapping: Si cine a carcotit atunci asa: \"ce cauta mecanismele de focar?\" A ? :clapping::harhar::clapping: Te-am prins :p :p :p :32: :32: :32: :32: :32: :32: :32:

:clapping:
eu nu i-am criticat, doar ma miram cum de au pus si solutia mecanismului, ca ei nu faceau asa ceva.
acum ii laud eu, mie imi place cum au facut site-ul dar mi-as dori sa vad mai multe poze cu aparatura sau inregistrari ale unor cutremure ”celebre”

Lasa lasa ca tot CARCOTEALA era, ce mai calea-valea :clapping: :clapping: :clapping:

Iar nu se mai actualizeaza datele. E asa de complicat, zau asa...:clapping::clapping::uameni::cool::clapping:

De la o vreme au inceput sa apara cutremure \"fantoma\" pe site-ul INFP:

[attachment=7658:200911/post_586_1259605307_604cdf0a843751b20701500418c1242b.attach]

M-a frapat intensitatea imensa a acestor evenimente raportate de INFP (chiar daca manual) in conditiile nici EMSC nici USGS nu au raportat asa ceva (ultimul seism de peste 7 raportat de EMSC este cel din Fiji de pe 9 noiembrie Mw=7.1).

\"Profesionalismul\" deosebit al celor de la INFP continua sa surprinda...

De fapt, erorile mari apar la determinarile automate pentru teleseisme. Ar trebui sa le scoata, totusi.

Au disparut toate cutremurele de pe INFP... Tare mult mi-as dori sa primeasca si ei un buget mai mare si un ajutor mult mai profesional...
Sunt sigur ca baietii fac tot ce pot, si le multumesc pentru asta, e pacat ca nu exista finantare...

Inca o \"chifteluta\" marca INFP de data aceasta preparata (la foc) \"automat\" (magnitudine 7.5 in loc de 6.4-USGS sau 6.5-EMSC)

[attachment=8002:200912/post_586_1260384257_c0a463a0a898176da94e1884e5fd616e.attach]

din cauza departarii de epicentru nu pot stabili exact magnitudinea/ asta e de inteles. altele nu-s...

Observam ca de azi, anumite cutremure din Romania apar evidentiate cu galben iar viziatorul este indemnat sa completeze un chestionar privind modul cum a simtit cutremurul respectiv. Se evidentiaza seismele care au putut fi simtite, pe o arie mai mica sau mai mare. De exemplu,despre seismul din 18 decembrie, care se pare ca a fost simtit, slab ce e drept, pe o arie delimitata de Galati, Ramnicu Sarat si pana la Ploiesti inclusiv.

GeoX a spus:
Observam ca de azi, anumite cutremure din Romania apar evidentiate cu galben iar viziatorul este indemnat sa completeze un chestionar privind modul cum a simtit cutremurul respectiv. Se evidentiaza seismele care au putut fi simtite, pe o arie mai mica sau mai mare. De exemplu,despre seismul din 18 decembrie, care se pare ca a fost simtit, slab ce e drept, pe o arie delimitata de Galati, Ramnicu Sarat si pana la Ploiesti inclusiv.

s-au luat dupa noi :p

las ca nu e rau. oare ii ajuta cu ceva daca le spun ca la mine nu s-a simtit?

e buna initiativa. pe emsc era asa ceva iar la cutremurele care se simteau sau cele de peste 4 mai completam si eu chestionarele alea....
INFP are o bila alba la chestia asta :p

Ultima noutate pe site-ul INFP: au cont pe twitter ! Bravos domnilor, cont pe twitter ! Ne dau bang pe twitter cand vine cutremurul cel mare ? :38: :55: Sa crape de invidie Istrate & co .. :32: :32:
Halal, stau prost la actualizat lista seismelor, dar au timp sa isi faca si cont pe Twitter !

Ce-i lipseste chelului ? Raspuns: tichia de margaritar, adica un cont pe Twitter in cazul INFP. :8: :32:

Ia cititi aici:

Hey there! incdfp is using Twitter

:) :) :32: :32: :42: :40:

GeoX a spus:
Hey there! incdfp is using Twitter

:32: :32: :55: :8: :) :)
de data asta chiar exagerezi! pina acum ziceai ca nu stiu sa comunice. acum, ca o fac iar nu-i bine. eu zic ca orice mod de informare e bun, chiar si twitter. din partea mea, f bine! :32:

Si cu actualizarea listei de cutremure cum stam ? Ha ? E de rasul curcilor, nu altceva...Tichia de margaritar care lipseste chelului :32: :32: :32: :55: Tipic romanesc...

anda a spus:
de data asta chiar exagerezi! pina acum ziceai ca nu stiu sa comunice. acum, ca o fac iar nu-i bine. eu zic ca orice mod de informare e bun, chiar si twitter. din partea mea, f bine! :32:

Anda, sint de acord cu twitter si alte prostii gen Hi5 atunci cind pe site-ul oficial se regasesc toate datele actualizate. Dar, cind ei nu sint in stare sa calculeze niste amarite de seisme de 2-3 sau ramin minute bune fara tus la tambur....ce sa caute pe twitter? parerea mea... :32:

Back
Sus