• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul INFP

da, e o chestie buna. si e in romana, sa nu mai circotesti :harhar: dar ce cauta acolo mecanismul de focar?

E foarte bina asa. Oricum a fost un eveniment cum nu au mai avut din 1956, deci merita o prezentare mai ampla. :harhar: :harhar:

\"Oops! An Error Occurred
The server returned a \"500 Internal Server Error\".
Something is broken
Please e-mail us at and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
What\'s next
Back to previous page
Go to Homepage\"

Azi toata ziua doar asta am gasit la INFP, la \"latest earthquakes\" :) ...au iar probleme?:30:

Pagina cu ultimele evenimente seismice a revenit la capitolul \"interzis\" ! :12: =)) =)) Pai de ce sa isi bage ochii tot vulgul la ce cutremure au mai fost. Informatiile despre ultimele seisme sunt mai greu disponibile acum... :12:
In fine, e un ceausescu pe acolo pe undeva. Politica e \"cutremurul e tabu\". Si uite asa profita istratii ... :29: :12:

Eu inca mai sper ca e vorba de o modificare de adresa, uitand sa schimbe linkul, nu o manevra absolut obscura.

Foarte frumos! Sper sa fie vorba despre \"se lucreaza la site\", nu \"ne lucreaza la site\" :12:

A trecut deja mai mult de o saptamana si nimic! Asa mult le ia sa transfere pe noul server ? :12: :12: =)) =)) :29:

in principiu, daca s-au organizat putin inainte, intr-o noapte n-ar avea ce face, ar avea cand sa bea si o cafea, sa fumeze si 5 tigari si sa mai regleze de 2 ori si senzorii corespunzatori vreunui seismograf.
poate par rautacios dar la aceasta ora sunt pe piata o gramada de alternative care practic fac toata treaba, tu nu trebuie decat sa zici \"de unde iei\" si \"unde pui\" si, mai ales, \"ce muti?\"

dar, asa cum ne-am obisnuit de acum, cand este vorba de institutie a statului, totul merge mult mai greu.

de asemenea totusi iau in considerare si vreo surpriza placuta pe care poate cei de la INFP vor sa o faca, cine stie, poate fac vreun serviciu on`line (gratuit sau nu , nu are importanta acum) care sa arate mult mai \"live\" tot ce \"misca\" in Romania si \"pe aproape\". aici ma gandesc la niste reprezentatii grafice mai de calitate, desi si sistemul vechi era chiar cat se poate de ok.

in fine, viitorul o sa lamureasca probabil totul.

P.S.: pentru cei care au primit acel \"500 Internal Server Error\" si inca nu au aflat cu ce se mananca, accesati aici: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/500servererror.htm - este mai mult decat suficient zic eu.

Totusi, nu e vorba de transferat bazele de date ale NASA, nu ? =)) =)) :12: :12:

nu trebuie sa fie neaparat o baza de date foarte mare , depinde si cum este structurata. eu am avut o problema reala cu o baza de date mai \"alambicata\" pana sa o mut , desi nu avea decat 2 GB decat cu una care avea peste 600GB dar care era foarte foarte simplu gandita.

problemele nu apar la \"mutat\", procesul in sine este foarte usor si, dupa cum am mai spus, este automatizat in ziua de azi datorita softurilor de specialitate foarte numeroase si,unele, chiar bine puse la punct insa dificultatile apar in etapa de dupa, cand se fac tot felul de teste, etc. daca se mai si optimizeaza baza de date, daca i se schimba structura (de ex, daca de pe vechiul site se ia baza de date SQL si se transfera pe noul server in Oracle)... deja e greu si chiar ia timp fiind un proces destul de migalos.

In continuare nimic. Si sunt aproape 3 saptamani... :29: =)) Hm, incep sa cred altceva... :12: :12: =)) :12: :12:

Pai treaba e destul de clara. Cineva a spus site-ului: :12: si acum =)):12:

A-nviat! Cand nu se mai astepta nimeni, a inviat! Lenti, dar seriosi totusi cei care se ocupa cu online-ul de la INFP.

A-nviat! Cand nu se mai astepta nimeni, a inviat! Lenti, dar seriosi totusi cei care se ocupa cu online-ul de la INFP.

yeah, right :12:

mie imi place chiar si cu o gramada de seisme de magn 0 :12:
mai au ceva de lucru, dar e ok deocamdata

hurrrrey! traim deci ecsistam :12:
numa localele is lasate di paragina ca la romani....
sau no fi fost nika din 27 pan acu?

Back
Sus