• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul si semaforul IRSA

Il stiu pe tipul respectiv, era inregistrat si pe forum, dar nu a mai intrat de ceva timp. O sa il intreb daca mai are \"aparatul\"... :crybaby:

GeoX, pun accelerometru pe 3 axe, adica vezi toata miscarea in frumusetea ei pe cele trei axe N-S, E-V si vertical.
Vrei sa pun aici in Bucuresti sa vezi cand trece vreo basculanta la mine pe strada? LOL
Hai ca o sa fac niste teste in cam o sapt si vedem ce iese, dar nu prea cred.......
deja vad pe aici doritori de triangulatie :) sa o luam incetul cu incetul si pas cu pas, apoi de ce nu

daca astia au luat banii si au plecat in tarile calde???:crybaby: :clapping: :ack: cum sa nu raspunda nimeni la telefon???

2316851 sau 2316852 cu 021 in fata, poate suna oricine, e numar publicat la ei pe site

carol, cred ca poti urma sfatul de pe site ”Pentru mai multe detalii contactati Departamentul Contracte ROMTELECOM” . nu stiu insa daca iti vor da ceva informatii

2316851 sau 2316852 cu 021 in fata, poate suna oricine, e numar publicat la ei pe site

daca ne luam de ei, ia sa vezi ca raspund :crybaby:

breeeeeee telefoaneleeeeeeee romtelecoamele care ne ocupau tot timpu si banii?? mai nou si netziiiiiiii??
daca nu mai e nu mai e nicunele..
io zic sa debutam la parie cu tema : care sursa de informatii mai anuntza poporu ca ne zdruncinam...IN CAT TIMP ??:crybaby:

pentru prima oara au raspuns frumos la telefon, mi-au spus ca e vina romtelecom, care dupa ce ca au intrerupt contul au sters si datele.
Dupa amiaza o sa dea drumul, spera ei, prin urmare pana diseara o sa functioneze
O schimbare fantastica a celor de la IRSA, prin urmare sa ii lasam sa lucreze

:Dhiimmmmm
cam puerili...pai nu stiau ca se va sterge contul?? chiar si rtlc nu ia initiative asha bruste...
ceva putred in danemarca...si obvious si la noi
pai daca aveau back-up il ridicau in 30 min...acu sa deducem ca intocmesc ceva la repezeala??
poate asha si cu bolentinele lor...alarmele e dovedite ca dau ratee...ma gandesc sa-i sterg din cartea de imobil tectonic :crybaby:

pentru prima oara au raspuns frumos la telefon, mi-au spus ca e vina romtelecom, care dupa ce ca au intrerupt contul au sters si datele.
Dupa amiaza o sa dea drumul, spera ei, prin urmare pana diseara o sa functioneze
O schimbare fantastica a celor de la IRSA, prin urmare sa ii lasam sa lucreze
:crybaby:=)):clapping:=)):ack: ce ti-am spus eu??? stau cu ochii pe noi si si-au dat seama ca au pus-o rau de tot, ca au parte de publicitate negativa la greu :ack: :ack: :38:

nu e chiar asa, romtelecom ca si orice companie ce ofera hosting muta automat dns-ul.... ala dureaza

Avem, avem, dar ce folos daca-i partial coloreur!.
- bine ca merge macar, pagina cu szeiszme recente ... ... ... [attachment=3812:200907/post_1636_1248168465_49c99bfbbff59a2f270a2caf5fb38aa7.attach][attachment=3813:200907/post_1636_1248168685_23c4556304c4930f73a2c47659913638.attach]

Pe mine ma intereseaza doar lista de seisme recente. Pentru aia fac orice :crybaby: :clapping:

Si pe mine tot asta ma intereseaza. E unu\' d\'alnostru pe teava, inca nu au facut calculele. ...[attachment=3814:200907/post_1636_1248169518_c1084e2b664060df048b39a375504c18.attach]

Back
Sus