Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pai este unul si acelasi lucru. Fortele sunt cu atat mai mari cu cat raportul laturilor e mai mare. Imagineaza-ti un biscuit. De rupt il rupi obisnuit indoindu-l intocmai asa cum vorbim noi despre blocuri, aplicandu-i forte pe directia latimii (adica practic pe directia grosimii biscuitelui). Dar este cam greu sa-l rupi tragand de el in lung :ack: Si ai dreptate si cu faza cu lungimea de unda. :harhar: Tocmai de aceea, blocurile mai lungi sunt construite din module, fiind practic mai multe blocuri asezate unul langa celalalt, dar total separate din punct de vedere mecanic.aveam impresia ca nu echilibrul precar, respectiv rasturnarea este pericolul principal ci tensiunile interne care duc la fisuri.
In anul 2001 am vandut acest apartament( parintii)si ne-am mutat intr- constructie mai rezistenta (zic eu) bloc din placi prefabricate construit in 1984. Dupa cutremurul din 2004 nu prea mai am aceeasi parere deoarece l-am auzit\\" scartaind\\" cam tare si facand cam multa galagie(mi s-a parut totusi ca s-a miscat cam tare, eu locuiesc la ultimul etaj, adica 4)
cam asta este povestea constructie in care am locuit.
As fi incantat de parerile si opiniile voastre!:ack:
SYL a spus:sorinas a spus:In anul 2001 am vandut acest apartament( parintii)si ne-am mutat intr- constructie mai rezistenta (zic eu) bloc din placi prefabricate construit in 1984. Dupa cutremurul din 2004 nu prea mai am aceeasi parere deoarece l-am auzit\" scartaind\"