Alex
Administrator

- Scor reacție
 - 95

Dodo, din pacate ei nu anunta nici macar unele cutremure de 4 grade. Argumentatia lor e ca nu vor sa streseze populatia.
Politica strutzului: daca nu stim inseamna ca nu exista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodo, din pacate ei nu anunta nici macar unele cutremure de 4 grade. Argumentatia lor e ca nu vor sa streseze populatia.
...ca pe vremea lui cizmaru\', Alex...sorinsov a spus:Dodo, din pacate ei nu anunta nici macar unele cutremure de 4 grade. Argumentatia lor e ca nu vor sa streseze populatia.
Politica strutzului: daca nu stim inseamna ca nu exista.)
BTHW, va sugerez sa va uitati si pe site-urile indicate. Ele dau cutremure si mai mici din Romania, si chiar daca unele valori nu sunt foarte exacte (in special pt cutremurele f. mici), totusi sunt orientative. De exemplu, in ultimele 48 de ore (8-9 aprilie) au avut loc cateva seisme micute in Vrancea, unele crustale. Remarcam o anumita crestere a activitatii in partea \"mai de sus\", pe la 70-80 km adancime, oarecum similar celei observate inaintea cutremurului din 30 mai 1990... De fapt, dificultatea de localizare mai exacta se refera mai ales la cutremurele foarte adanci, in jur de 140-160 km, pentru care nu se pun evenimentele mici...Dodo a spus:Pe falia San Andreas sunt zilnic seisme multe si mici.Mai sunt si in zona Alaska.Oricum sunt neinteresante.
Dumitru Enescu, Bogdan D. Enesccu, I. Moldovan (parca)-CUTREMURELE DE PAMANT PE INTELESUL TUTUROR, Editura Piatra CraiuluiAtiu ce a spus.Eu am o cartulie scrisa de el si e foarte buna:harhar:
Vezi ca ai scris 2006-200011 si cred ca nici dinozaurii nu ar trai atat cat sa ii intereseze aceasta predictie:harhar:
Da, e buna, asa, pt popularizare. Si cred ca ar trebui sa se mai scoata carti din astea, cu detalii mai multe si despre cutremurele din Romania.Este foarte buna pentru cei care nu stiu nimic despre seisme.Ar trebui sa o aiba toti in casa ca sa inteleaga cum functioneaza mecanismul si de ce nu pot fi previziuni.
Multzam fain, Dodo...Tu esti prieten cu pietricica:harhar:
Oamenii nu au nevoie de informatii atat de stufoase ca tine, ci de chestii simple pe care sa le inteleaga si sa ii linisteasca.Ca tine sunt putini, deoarece la tine este un hobby serios.