GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
Si inca ceva. Sunt de acord cu tine ca vor fi probleme cu cladiri subrede chiar si la un cutremur cu M[sub]GR[/sub]=6,8-7,0. Dar nu mie trebuie sa imi spui treaba asta. Spune-le domnilor politicieni, primari, parlamentari, ministri, demnitari de tot felul. :98: Spune-le celor care dau marafeti cu generozitate pentru asa-zisa Catedrala a Mantuirii Neamului. :12: Spune-le celor care dau indemnizatii de 3.000 lei pe luna, neimpozabili, la asa-zisii revolutionari de kk !! :12: Care nu fac nimic in afara de a urla diverse lucruri prin piete, pentru a-si conserva niste privilegii. Spune-le celor care dau pensii nesimtite de 8000 lei la generali burtosi grupati in tot felul de asociatii dubioase si scandalagioase.
Nu mie trebuie sa imi reprosezi ca ignor pericolul seismic. Ceea ce spun e ca seismul nu vine asa usor, cand crede oricine. Vrancea se rupe in niste conditii mai speciale,intr-o conjunctura de factori interni si externi. Nu e asa simplu.
Nu mie trebuie sa imi reprosezi ca ignor pericolul seismic. Ceea ce spun e ca seismul nu vine asa usor, cand crede oricine. Vrancea se rupe in niste conditii mai speciale,intr-o conjunctura de factori interni si externi. Nu e asa simplu.