• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (2)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sal!
Iar nu mai e nimeni pe aici!! asta ma duce cu gandul la alte alea...:ack:

Eu sunt si ma uit la tv . Am postat deja ce si cum.

Dragi colegi forumisti,
Dupa cum v-am mai spus deja, incepand de saptamana viitoare intru in binemeritata perioada de relache :biggrin::biggrin::harhar::harhar::harhar::32::harhar::17::17: Timp de 3 saptamani incheiate voi sta departe de computer, Net si toate cele, pentru a ma odihni cum se cuvine...Dar, ca sa nu zica Dodo ca sunt rau, o autorizez ca, prin mesaje private, sa ofere nr. meu de mobil acelora dintre voi care ar dori sa ma contacteze verbal, daca e ceva deosebit. Dodo, daca cineva te roaga, prin mesaj privat, sa stii ca nu ma supar daca ii dai numarul meu. Eu sunt un tip sociabil si poate cineva are ceva sa imi spuna (ma refer la membrii activi ai acestei comunitati). Repet, Dodo, sunt de acord sa ii dai numarul...fireste daca chiar vrea cineva sa imi transmita ceva. Eventual imi puteti scrie pe mail, IDul meu la Yahoo e cunoscut, deci si adresa: [email protected] . Fac aceste precizari inca de pe acum, ca poate zilele urmatoare nu mai apuc.

Da, faci tu ce faci si vrei sa ma umpli de msg private ale admiratorilor tai.
Lasa ca te anunta Vrancea direct daca se intampla ceva:harhar:

Dodo, ideea era ca daca vor oamenii sa ma intrebe ceva, sa ma poata contacta pe mobil. Le poti da numarul meu de mobil (in privat, evident). Eu incerc sa fiu un tip cat mai sociabil cu putinta, si in conditiile in care 3 saptamani voi sta departe de Net, nu vreau sa par nepoliticos si sa nu raspund daca chiar vor sa ma intrebe ceva. Plus ca mi-ar face si mie placere sa mai stiu ce si cum...:biggrin::biggrin:

Tu trebuie sa te relaxezi chiar daca vine un asteroid peste tine. Ce conteaza ca vei fi informat? Tot te umpli de praf stelar.
Vrancea nu va indrazni sa danseze fara tine asa ca...Vacanta placuta:harhar:

Ti-am zis, era doar in ideea daca cineva vrea neaparat sa imi spuna ceva,...:biggrin:

Da, sorinas, salutare...Tot eu de garda, ca de obicei :biggrin::harhar::32::17::17: Dodo trage chiulul, ca de obicei, umbland prin Luna, prin stele. E pe Luna acum...:biggrin::harhar:
Dragutz...:harhar: Sper sa nu ciripeasca Dodo ceva...:harhar::harhar:

Am facut greseala sa deschid link-ul la servici si se uita toata lumea la mine cum ma tavaleam pe jos de ras :biggrin:

Am facut greseala sa deschid link-ul la servici si se uita toata lumea la mine cum ma tavaleam pe jos de ras :biggrin:
La mine nu a fost cazul. Am hohotit singur, seful e plecat cu treburi la Politehnica, asa ca imi fac de cap...:biggrin::harhar::harhar::harhar:

revenind la oile noastre, pardon seisme, :tongue:se pare ca vrancea a mai inceput sa se dezmorteasca, nu foarte tare, dar tot e bine

revenind la oile noastre, pardon seisme, :tongue:se pare ca vrancea a mai inceput sa se dezmorteasca, nu foarte tare, dar tot e bine
Cam putin cam putin...se putea si mai mult. :biggrin::harhar:

ne multumim si noi cu putin, deocamdata... si de la toamna incolo poate ca recolta o sa fie mai bogata :biggrin:

Stai sa vezi ce apare Dodo furioasa, c-o falca in cer si alta in pamant...cica am facut scandal in lipsa ei :biggrin::harhar::biggrin:

Daca se rezuma la ceva ca acum 20 de ani nu ma plang prea tare, zic si eu ca scapam iefttin si dam acatiste...:biggrin::harhar::biggrin:

Pai da, ca nervii nu fac bine la sanatate...:biggrin::harhar::biggrin:
In alta ordine de idei, iti dai seama, 3 saptamani de relache ma asteapta, imi fac cu ochiul...tii, distractie pe munte, aer fresh si toate cele :harhar::32::harhar::32::harhar::17:

Daca se rezuma la ceva ca acum 20 de ani nu ma plang prea tare, zic si eu ca scapam iefttin si dam acatiste...:biggrin::harhar::biggrin:

ar fi solutia ideala, in cazul in care s-ar apropia de 7, dar sa nu-i vina sa sara parleazul.
oricum pt noi, cei de pe forum, cu locuintele pe care le avem, nu am iesi rau, dar pt altii situatia ar fi nasoala rau.

Pai da, ca nervii nu fac bine la sanatate...:biggrin::harhar::harhar:
In alta ordine de idei, iti dai seama, 3 saptamani de relache ma asteapta, imi fac cu ochiul...tii, distractie pe munte, aer fresh si toate cele :harhar::32::harhar::32::17::17:

ai grija sa nu te intalnesti cu ursul, ca e la moda :biggrin:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus