GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
O fi pasarea maiastra din poveste ??? :biggrin: Hmm, cam exagerat....:biggrin::harhar::harhar:Are fulgi de otel si cioc de diamant asa ca..fugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:harhar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O fi pasarea maiastra din poveste ??? :biggrin: Hmm, cam exagerat....:biggrin::harhar::harhar:Are fulgi de otel si cioc de diamant asa ca..fugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:harhar:
Dodo e kiwi-ul neozeelandez...:biggrin::harhar::biggrin: Adica un fel de gainusa cu cioc lung care traieste in Noua Zeelanda :harhar::harhar::harhar:Nu, Dodo e Et:harhar:
Fugi pana nu te prind:harhar:
Pasarea Maiastra Dodo ciripeste si ea inainte de culcare...:biggrin::harhar::biggrin::harhar:Si tu esti cufundak in copak:harhar:
Sa auzim vocalizele Pasarii Maiastre Dodo...:biggrin::harhar::biggrin::harhar:Pai ce eu sunt gaina ca tine?:harhar:
Tu dormi ca un adidas cu fulgi de perna:ack:
Pai sparg seiful. Stii doar ca sunt maestru...:biggrin::harhar::harhar:Nu am vocalizele la mine sunt in seif.:biggrin:
auziti, lasati flirturile pentru siteurile de profil si poate spuneti si ceva de interes sau macar legat de subiect
cck a spus:sorinas, daca doar fenomenul de lichefiere a solului afost vinovat pentru prabusirea cladirilor in Izmit, pai atunci cum se face ca in poza ta una dintre cladiri a cazut, iar alta s-a daramat, nu-mi spune ca la diferenta de 5 metrii e alt sol.
Cum a precizat si EarthQuake, nu numai solul a fost deficita i si modul de proiectare dar si de executie al fundatiei!!!
Este relevant in aceasta fotografie ceea ce s-a putut intampla ;solul-fudatia neexecutata cfm.specificatiei tehnice,bineinteles daca acestea au existat,sau s-a executat \"din ochi\"(ca si pe la noi), si cladirea alaturata care nu a suferit \"traume vizibile\",desi era ff aproape!!!
Asta a dorit sa arate proiectantul, de aceea a facut comparatia!