Alty a spus:Pe calc. meu nu am arhivator pentru rar..ma ajuta cineva cu transformarea executabillului pus de Iepurila:worthy::ack::worthy:
Cum il vrei, zip? sau cum? direct exe?
merge zip, thanks a lot:biggrin:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alty a spus:Pe calc. meu nu am arhivator pentru rar..ma ajuta cineva cu transformarea executabillului pus de Iepurila:worthy::ack::worthy:
Cum il vrei, zip? sau cum? direct exe?
ia te uita ce schimburi aici :harhar:
ce impartiti voi aici si dodo nu primeste?:tongue:
si mai face si vrrrr, bing/bing, vrrrrr, rrrrrrr!
RE: Protectia civila
Dodo Wrote:
asta e dupa fasole nu dupa cirese
profitati ca nu am timp si ma vanzolesc mai mult alaturi pe gfx
o sa va dau extemporal la toti curand si sa vedemce ati invatat din lectiile lui Alty.
ale sunt alte sunete-daca tot suntem in postul Craciunului...
Programul de la Iepurila, zip
si mai face si vrrrr, bing/bing, vrrrrr, rrrrrrr!
RE: Protectia civila
Dodo Wrote:
asta e dupa fasole nu dupa cirese
profitati ca nu am timp si ma vanzolesc mai mult alaturi pe gfx
o sa va dau extemporal la toti curand si sa vedemce ati invatat din lectiile lui Alty.
ale sunt alte sunete-daca tot suntem in postul Craciunului...
pai cine face bing bing ?
scartz scartz poate si mmmmmmmmmmmmmmmmmm iar se \"muta\" vecinii:hypocrite::ack::harhar:
Modificare la mesageria privata: numarul maxim de mesaje care pot fi stocate in mesageria privata a fost modificat de la 50 la 250 (am experimentat o usoara senzatie de claustrofobie:harhar::hypocrite::harhar
:ack:Alty fi cuminte si nu ma provoca.:hypocrite:
nu am vrut sa spun nimic:hypocrite::angel:am tradus ce spuneai tu:whistling:
si?:biggrin:Cum se comporta o DODO infuriata?:ack:
Alty a spus:si?:biggrin:Cum se comporta o DODO infuriata?:ack:
Alty, daca vrei iti dau eu niste documentare cu Cernobal... nu e neaparat nevoie sa o infurii pe Dodo ca sa vezi pe pielea ta cum arata o explozie atomica... Comparativ cu Dodo infuriata bomba de la Hiroshima este ca o lumanare pe un tort de onomastica :hypocrite: :harhar:
shht Dodo ia cina din orez scartietor:harhar: