Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nu inteleg ceva:ack:
am vazut datele EMSC si USGS inca de la inceput si nu dadeau seismul ca fiind 8.1R.
Presa insa o tine una si buna chiar daca s-au facut rectificari.
stiu ca suna mai pompos 8.1R decat 7.7R dar de ce pastreaza date false cand se stiu deja.:ack:
Da, apare si ne zice ca sa dormim linistiti 100 de ani de acum incolo !!! :ack::harhar::hypocrite::harhar::harhar::harhar:
Sa aruncam o privire in viitor ...:ack:...daca la noi ar fi un seism de 7 pe harta usgs cum il pune? la ce patratoaie fac astia zici ca a explodat toata europa:ack:
Programul lui Iepurila scanat cu Kaspersky nu arata nici un virus sau altceva.
Sa aruncam o privire in viitor ...:ack:Dodo a spus:...daca la noi ar fi un seism de 7 pe harta usgs cum il pune? la ce patratoaie fac astia zici ca a explodat toata europa:ack:
Bulinele din legenda cresc in diametru cu 3 pixeli pentru fiecare grad. Ei au in legenda buline pentru gradele 3, 4, 5 si 6. Am extrapolat. Dar poate ca programul lor de pus buline se opreste la bulina de grad 6 :ack: si nu va arata pe harta chiar asa... Oricum nu asta e important. S-ar putea ca in prima instanta sa puna bulina de gradul 6 si apoi sa faca upgrade...deci bulinele mari si rosii sunt cu M>6?:hypocrite:
Bulinele din legenda cresc in diametru cu 3 pixeli pentru fiecare grad. Ei au in legenda buline pentru gradele 3, 4, 5 si 6. Am extrapolat. Dar poate ca programul lor de pus buline se opreste la bulina de grad 6 :harhar: si nu va arata pe harta chiar asa... Oricum nu asta e important. S-ar putea ca in prima instanta sa puna bulina de gradul 6 si apoi sa faca upgradeAlty a spus:...deci bulinele mari si rosii sunt cu M>6?:tongue:
Bulinele rosii reprezinta un seism cald, maxim 1h la USGs iar la EMSC 24h.
portocaliu este peste 1h la usgs si de peste 24h la emsc
etc...
Dupa ultima revizuire, cutremurul din Kurile a avut magnitudinea 8,3, ceea ce il face cel mai violent seism produs in acest an.
Pe calc. meu nu am arhivator pentru rar..ma ajuta cineva cu transformarea executabillului pus de Iepurila:worthy::ack::worthy: