Fratzilor, care l-ati prins pe nea Marmureanu in seara asta la Realitatea TV ?? :hypocrite::harhar:
Chiar acum vreun sfert de ora s-a terminat emisiunea la Realitatea Zilei. Nea Marmureanu, desi destul de crispat (din cauza stressului zilei), ne-a facut o declaratie senzationala !!!! Fratzilor, Marmureanu a aruncat porumbelul !!!! :harhar::harhar: A zis ca nu vine Cel Mare 10 ani de acum incolo !!! Iar a intors balaia ca la Ploiesti !!!! :ack::biggrin: Pe urma, intrebat de partea de sud a tarii, nu a pomenit nimic de Fagaras, ci doar de Banat. Fagarasul nu exista pentru dumnealui...
Deci, retineti ! Nu vine 5-7-10 ani de acum inainte ! Acum vreo luna era 2-3-5 ani, acum e 5-7-10 ani ! Maine ajunge la 10-12 ani ! :tongue::harhar::tongue:
Sigur, e firesc pana la un punct sa incerce sa linisteasca lumea, care se sperie usor. Dar eu raman la parerea ca lumea se sperie usor si din cauza lipsei de informare. Apropos, sincer: va place cum arata siteul infp ? Va place ce \"prompt\" actualizeaza dansii pe website informatiile despre cutremurele consemnate ? Sunt tari, ce mai !!! :wink:
Bun. De fapt, nu cati ani ne mai da dansul pana ne scutura Vrancioaia ma intereseaza in primul rand. E bine sa fim optimisti, sa stim ca totul e ok si ca nu vine nimic timp de 3 sau 5 sau 7 sau 10 sau 12 sau 14 ani de acum incolo... Nu exista nici zona Fagaras, cica in 1998 Fagarasul s-a scuturat cu 5,7 grade (EarthQuake, asa sustinea dumnealui mai demult !!!!) . Eu mi-am intrebat amicii de pe la Curtea de Arges, p-acolo, si s-au crucit, au ramas masca, clar nici pomeneala de asa ceva. Poate nici dansul nu stie prea bine ce e pe acolo
Nu. Ma deranjeaza de fapt un singur lucru. Se pretind institutie serioasa, dar nu sunt in stare sa isi faca un site mai acatarii si sa isi actualizeze datele ?? Nu, nu ma refer nici la MECANISME DE FOCAR, SOLUTII DE PLAN DE FALIE bla-bla-bla ! Dar, da-o incolo de treaba, macar informatii sumare despre cutremure din Romania si din vecinatatea apropiata care, \"intamplator\", se mai si simt si in Romania, ar fi fost decent din partea lor sa puna (macar atat: DATA,ORA, LOCALIZAREA GEOGRAFICA A EPIOCENTRULUI-LATITUDINE, LONGITUDINE, ADANCIME SI MAGNITUDINE). Oare chiar sunt eu exagerat sa pretind ca o instituie platita din bani publici sa faca publice macar un minim esential despre cutremurele din Romania si din vecinatatea granitelor noastre ??? Vorba lui Alex, sa cautam tot timpul pe la straini ?????? Imi pare rau, dar mi se pare extrem de jenanta treaba asta ! Se lauda ce minune de sediu grozav au, dar un website mai acatarii cat de cat...nema !!!