Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alty chiar trebuie sa te invat eu tot?:ackai eu te stiam un finutz smart asa ca asteptam sa iti faci cont si dincolo:whistling::ack:
In orice caz, exista parerea ca un cutremur major ar trebui sa se produca in locul unde nu s-a mai produs de cel mai mult timp. Pentru Vrancea, adancimea, deci dimensiunea verticala, este principalul parametru de localizare. Se pune intrebarea: Care este adancimea care nu a mai dat un cutremur mare de cel mai mult timp ???? :ack::whistling::hypocrite::harhar::tongue::angel:
:ack:Vrei sa fugim prin paduri? Un seism ca in 1802 e belea mare:ack::ack:
MANAGEMENTUL RISCULUI SEISMIC: specific, perceptie si comunicare, autor Emil-Sever Georgescu
Editura Fundatiei Culturale LIBRA, Bucuresti, 2005. 360 pag.
se gaseste la Librariile Eminescu, NOI, Ion Creanga, Muzeul Literaturii Romane, ca si la Editura Libra.
O mai gasesti la libraria Eminescu, la subsol. Daca vrei, ti-o iau eu azi...ajung pe acolo...:hypocrite::wink:
sorinsov a spus:Deci Alty, ti-o iau sau nu, ca sa stiu ? :ack: Azi am drum pe acolo...:hypocrite: