Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Datorita T mari a seismelor vrancene cladirile se inclina f. mult.Asa se explica ca unele cladiri colapseaza partial si o parte di cladire se prabuseste in exterior si nu pe fundatie dupa cum se vede si din fotografii ,Alex
Alex, ma tem ca lucrurile sunt mai complicate...:harhar::wink::hypocrite: Toate scarile de bloc sunt la rcs/rds, numai scara mea, A, e la astral-upc :tongue::ack: Si am nevoie de acordul asociatiei de proprietari si in special a vecinilor de scara sa imi trag netu prin cablu....:tongue: Sa vina baietii de la upc-astral sa instaleze niste chestii...:wink: Dar de la oamenii aia (deci tipul de \\"om nou ceausist\\") ma astept la orice. Asa ca sunt pesimist ! :harhar: (( Un pesimism cronic...:harhar:
Cei de la UPC au nevoie de vreo aprobare speciala? Pe asta de unde au mai scos-o? Tocmai de sunt amendati de Consiliul Concurentei? Nu ai retea de cartier? Cunosc riscurile, dar numai asa, de-al dracului\', de pus un cablu pe fatada blocului...ca toti fac ce-i taie capul, eu sunt norocos ca stau la casa...dar tot depind de furnizorii de servicii (mai rau sau mai bine...oricum nu ofera servicii de calitate). Nu trebuie sa spui vecinilor ce faci, ai nevoie de un dispozitiv care sa nu permita splitarea serviciului (ca o masura de securitate a UPC) ...In concluzie nu e treaba ta...este a lor...lasa-i sa se certe cu asociatia, politrucii...nevestele lor...si cine o mai vrea sa-si umple timpul cu \\"pumnul in piept\\"..:ack:
Alex, multumesc mult. Astept zilele urmatoare sa vedem ce si cum. Oricum, situatia blocului e cumva stranie. Scara A e la Astral, restul scarilor si toate celelalte blocuri din zona sunt, din cate stiu, la rds !!! E bizar !!! :tongue: Sincer, eu preferam rds-ul, dar cum scara A e la Astral, nu am ce face...:wink::ack::harhar:
In fine, astept sa vad zilele astea ce si cum...:hypocrite: Nu prea imi place sa stau sa ma rog de tovarasii de la noi de pe scara. Tin sa precizez ca eu intotdeauna am fost respectuos cu ei, i-am salutat calm, am ajutat-o pe cate una sau alta sa care lucruri grele la ultimul etaj. Deci nu m-am dat mare sau asa ceva...:tongue:
Apropos, stii Alex ce spunea vecinul nostru de palier in mai 1990, chiar cu putin timp inainte de alegeri ??? A urlat sa auda toata scara (mai bine zis sa auzim noi :wink::ack:) ca el ar omori 2 milioane de intelectuali !!!!!!! Am auzit, fireste, ragetul, dar n-am zis nimic, ne-am facut ca ploua...:harhar )(((
Ei depoziteaza la subsol tuburi de oxigen, ceea ce e ilegal si periculos ! Nu i-am denuntzat, desi ar fi trebuit sa o fac...:hypocrite::ack: Dar se apara unul pe altul, isi tin isonul in rele...:harhar:
Alty, cand cineva a vrut sa se lege la o astfel de retea si trebuia sa se urce pe bloc, a iesit un scandal monstru. A iesit una dintre tzatze cu urlete, a amenintzat ca iese cu tigaile sa le dea in cap !!! In cazul meu, insa, nici macar nu e nevoie sa se urce pe bloc, trebuie doar sa instaleze ceva la nivel de scara, NU PE BLOC !:ack::whistling::hypocrite:
Cum spuneam, astept zilele astea sa vedem ce si cum...:tongue::angel:
Ei au stiut sa ne oblige sa punem repartitoare...Ei depoziteaza la subsol tuburi de oxigen, ceea ce e ilegal si periculos ! Nu i-am denuntzat, desi ar fi trebuit sa o fac...:tongue::ack: Dar se apara unul pe altul, isi tin isonul in rele...:wink: