Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
este by far insuficient.
Mircea Radulian, director ştiinţific în cadrul Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului, a declarat pentru AMOS News că mişcarea seismică resimţită, miercuri, a fost una de intensitate medie. Acesta a explicat că mişcările seismice în Vrancea pot produce pagube dacă depăşesc 6 grade pe scara Richter.
\\"Vrancea este o zonă periculoasă. Ar trebui să fim cumva pregătiţi pentru cutremure, dar, pentru viitorul apropiat, eu sper să nu avem probleme de acest gen\\", a declarat Radulian, care a explicat că în zona Vrancea se pot produce cutremure de magnitudine mare.
Radulian a subliniat că în zona Vrancea se produc cutremure de adâncime de magnitudine mare frecvent, dar care nu se simt foarte puternic la suprafaţă.
Acesta afirmă că anul acesta, dar şi 2006, au fost ani cu o activitate seismică normală, după ce în 2004 şi 2005 s-au înregistrat o activitate mai intensă.
Sunt cu ochisorii pe voi (e ca-n poanta cu prostii, daca ziceti sa sar, eu sar) :ack:
Pai de la infp a vorbit Radulian, care zicea ca ultimul an a fost cu activitate seismica normala (nu stiu cum de vede el GAP-ul seismic normal, dar, ma rog). Marmureanu cred ca e in concediu si probabil inregistreaza din nou chestia cu \\"face parte din activitatea seismica normala, etc...\\" fiindca inregistrarea veche s-a sifonat de cate ori a fost redata.
deci au fost 2... Alte \\"proorociri\\"? Inca nu avem lucruri bine explicate:wink:...de la infp de exemplu?:ack: