Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stati linistiti, nu avem motive sa spunem ca \\"vine ala mare\\" in perioada imediat urmatoare.
Alex a spus:Stati linistiti, nu avem motive sa spunem ca \\"vine ala mare\\" in perioada imediat urmatoare.
Asta asa este dar cum stim cand e rupere? Noi cotrobaim pe site-uri straine si asteptam un roi de seisme. Ma rog...eu asta fac...dar daca ne trezim cu un bum direct?
incredibil dar adevarat:infp-ul faca a-2-a gafa mare consecutiva.prima se stie prin insusi directorul sau care a afirmat ca activ.bl. indo-australian s-a descarcat in ins. kurile iar acum alti reprezentanti spun ca seismul de azi se inscrie in act. normala a vrancei care de fapt nu mai e normala de mai bine de 9 luni.Iar in ultima luna si ceva chiar am asistat la o acalmie severa.nu au mai existat nici seisme de 3+:ack:.dezinformare :hypocrite:.si mai afirma ca seismul e prea mic pt. a avea replici.eu cred ca un seism de 4,5-4,7 poate avea replici f. slabe de 1-2 gr .asta daca vor fi.daca nu ma intreb de posibilitatea de a fi precursor mai ales ca vine pe fondul unei gap seismic aproape total
Da, Marmureanu devine din ce in ce mai penibil ! :ack::ack::hypocrite: Spune numai gugumanii, dar gugumanii din alea barosane, flagrante, ce mai !!!! :harhar::ack: Cica placa indo-australiana s-a descarcat in Kurile !!!!! Mare ti-e gradina ta, Doamne...
Oare ne crede chiar pe toti ignoranti ????? Una la mana ! Kurilele, ca si Japonia, fac parte din CERCUL DE FOC AL PACIFICULUI, deci Centura CircumPacifica, si cutremurul s-a produs in Pacific, fiind declansat de marea placa Pacifica, se vede clar din pozitia epicentrului !!!! Placa IndoAustraliana nu are nici in clin, nici in maneca cu zona Kurilelor, unde actioneaza placa Pacifica, si sunt frictiuni intre placa Pacifica si coltul placii EuroAsiatice. In Japonia mai intervine si placa mai mica a Filipinelor intr-o arie de tripla jonctiune, coliziune cu subductie. E cu totul altceva !!!! Dar la ce gargauni are in cap Marmureanu, nu m-ar mira sa il auzim declamand ca un cutremur din Chile a fost declansat de placa Indiana si a descarcat Vrancea !!!! Numai prostii, cat el de mare...
Da,sunt de acord ca nu poate sa spuna tot, nu ii pretind sa trambiteze cand vine cel mare in Vrancea, dar nici gugumanii atat de flagrante !!! :tongue::ack: Placa indoaustraliana e mult, mult la sud de Kurile, iar placa Pacifica e una mare, care nu poate fi influentata chiar asa usor, de la distanta !!!! Dar de la aberatiile marmurene nu putem astepta prea multe, doar inmarmurim !!!!!