Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HM Cunosc pe cineva care lucreaza acolo. Cred ca au cea mai moderna si performanta retea de monitorizare. Eu as avea mai multe incredere in ei decat in emsc...Datele celor de la firma aia privata cu pagere nu sunt intotdeauna foarte exacte. Mai au si erori de plus sau minus...Eu consider mai credibile valorile date de emsc, valori care sunt mai apropiate de cele calculate de INFP. Oricum, un cutremur de 4,7 s-ar fi simtit mai tare decat unul de 4,3...:harhar:
nici nu am vazut postul asta... De ce scoti limba, ca si eu pot face asta :harhar::harhar: Na...Cunosc si eu cativa oameni care lucreaza la INFP...:harhar::harhar::harhar: Nici lor nu le place cum arata website-ul, de exemplu, dar nu au putere de decizie. Insa nu se poate spune ca reteaua fotonului e cea mai tare...:harhar::harhar: Au ei retea performanta in Banat, de exemplu ? Sau acopera reteaua lor toata tara ? :harhar::whistling:
Alex, se pare ca de site-ul lor se ocupa o anumita firma...si dupa cum vedem, nu se ocupa chiar \\"grozav\\"...:harhar::harhar: