Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nu putem face mare lucru...doar sa incercam sa privim cu realism situatia, sa nu ne plangem ca vai vai vine urgia si ne termina, dar nici sa minimalizam pericolul.
ciufulinatus ia raspunde tu aici ca a postat gresit Andree:whistling::harhar:andre85
Junior Member
Group: Registered
Status: Offline
salutare tuturor!!as vrea sa stiu si eu cand se estimeaza ca va fi urmatorul cutremur mare!??asta daca se stie!!si cam cate grade R va avea??din cate am citit eu pe aici am inteles k cel mai probabil sa fie in urmatorii 2-3 ani....sau am inteles gresit?au cam trecut 30 de ani de la cel mai mare!!s-ar putea sa urmeze unul de aceeasi marime??sa-mi spuna si mie cineva va rog ca nu ma pricep dar chiar ma intereseaza si mai sunt curios!!!stiu...stiu...curiosii mor repede dar macar nu vreau sa mor din cauza cutremurului Doamne fereste!!
salutari!!;:harhar:
Aha, am inteles :harhar:Razor74, e vorba mai ales de partea de est, nord-est a Turciei, deci cumva la celalalt capat al microplacii Marii Negre, apoi spre Caucaz, Hindu-Kush si pana in China. Cand sunt cutremure mari in vestul Turciei, influenta s-ar transmite mai degraba spre Marea Egee si Grecia. De exemplu, la putin timp dupa seismul din 17 august 1999 din zona Izmit (nord-vestul Turciei), a urmat un cutremur in Grecia la Atena, la 7 septembrie 1999. :harhar::harhar: