• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

• Autor subiect Autor subiect Alex
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am vrut sa pun bold la seismele (Hindukush, Kazahstan, etc si Romania) dar nu merge ca lumea. poate faptul ca am copiat o lista..nu stiu.
urmariti \\"repetitia\\"....

seismele din zonele mentionate de tine sunt de mica mica magnitudine si nu reprezinta o amenintare iminenta pt Vrancea.

mai degraba seismele de care amintea si Sorin, din zona Iranului si a Dorsalei Carlsberg sa fie \"interesante\" pentru zona Vrancea, dar nici acestea nu reprezinta o amenintare iminenta pt Vrancea.

Dupa cum vedeti, mi-am schimbat username-ul, dar puteti sa imi ziceti in continuare tot Sorin, asa scrie, de altfel, in buletin =)) Am eliminat doar particula care sugera si numele de familie. Nu sunt paranoic, dar m-am trezit la un moment dat cu niste mesaje de la cineva care nu e tocmai binevoitor =))

nu imi place acest nick:ack:
oricum e plin netul de tine..asa ca nu mai conteaza.

iepurele roz...a picat in calimara...sosolin si-a tras nick incognito...ne-am facut toti verzi, rosii, curcubeu..anda se zguduie la avatar....
ce haosssssssssssssssss:ack:

tot nu imi place acest nick:ack:

am cel mai frumos avatar si un nick..imperial:17:

vaiiiiiiiiiiiiiiii sunt si editor:17:
tocmai eu care nu am diacritice si scriu mereu in viteza....

Da, am mai spus, imi place avatarul lui Dodo, o GAINA MULTI-COLORA. Simpatica gainusa, nu zic ba =)) =)) =))

este o ratusca dodo dar esti invidios:D
acum ai ajuns o biata matza manelista....=)) =))

pai da anda, da sorinsov si citesti pana ametesti:ack:
acum vrea sa il streseze pe google si cu floricele ssosolinate:ack:

ai dreptate !!! are 10 pagini daca iei toate rezultatele cautarii:))

v-am adus ceva din concediu, niste nuferi termali si niste lotusi

pentru so : scheletul ursului preistoric =))

LA MULTI ANI! sarbatoritului zilei, gicacontra ! =)) =)) =)) =)) La cat mai multe realizari, impliniri, sanatate si tot ce-ti doresti ! Si, de asemenea, la cat mai multe mesaje si vizite p-aici...:D :)) =))
=)) =)) =))

LA MULTI ANI gicacontra !!! =)) MULT NOROC SI SĂNATATE =))

IA SI UN TORT, CHIAR DACA E VIRTUAL...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus