• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
oricum, urit din partea lui. nu foloseste la nimic sa ascunti mizeria sub covor. mai bine iti asumi greseala si nu o mai repeti :smile:
 
Se apropie Pastele, si e bine si frumos sa dam dovada de milostenie si de intelegere fata de gresalele gresitilor nostri...:smile: :)
 
ai dreptate, esti o bunatate de crestin :smile:
 
Se apropie Pastele, si e bine si frumos sa dam dovada de milostenie si de intelegere fata de gresalele gresitilor nostri...:smile: :)

Asta ar fi trebuit sa fie replica mea :harhar::tongue::))
 
pai ... de ce nu ai fost pe faza??? :smile::p:p:p
 
In ultimele 2 saptamani, de cand cu circoteca istrate, au venit aproape 200 de useri noi. E drept, nu toti au participat si la discutii. Dar oricum, e de bun augur ca vine lume si citeste lucruri utile, practice si interesante, fata de toate prostiile debitate de diversi sarlatani, asa-zisi vizionari. Chiar daca nu toti userii noi participa la discutii (dar, dintre cei care o fac, as zice ca preafericirea sa :smile: :) teoctist e campion :harhar: :)) ), eu sunt multumit daca citesc topicurile legate de constructii, de protectia la cutremur, de situatia seismica actuala, de regiunile seismice din Romania etc. :)) Lumea trebuie sa inteleaga faptul ca ne putem proteja, cat de cat, fata de efectele fizice directe si cele indirecte ale seismului nu cautand sa interpretam pretinse vise si nascociri ale unor impostori, ci prin informatii si explicatii clare, coerente, concrete. Sa lasam visele in lumea viselor, sa lasam pretinsii vizionari sa profeteasca in lumea lor bigota si marginita, nu-i putem obliga sa taca din gura, asta e situatia. Eu ma declar multumit, cum spuneam, daca oamenii afla lucruri practice si interesante, daca explicatiile furnizate pe aici ii lamuresc si, eventual, ii fac sa contribuie la oprirea propagatii ideilor stupide ale sarlatanilor de profesie.
 
Noctilucent, ia uite cum invata la noi copiii hiragana :smile:
 
Vaaaai ce frumos! Sunt personaje din jocuri (din Final Fantasy am reperat vreo trei la o privire rapidă) şi probabil şi din animeuri. Eu am învăţat hiragana şi katakana cu ajutorul unui joculeţ pe Nintendo DS Lite (avea şi parte de recunoscut parte de scris, consola respectivă fiind dotată cu ecran tactil şi condei), după ce ni le predase profa.
 
ma gindeam eu ca o sa-ti placa, pt tine special am facut poza :smile:
 
Maine de dimineata pana spre seara nu voi fi online, ma duc la o conferita organizata de Oracle la Intercontinental (ar fi culmea sa ma prinda un \"6,2\" la Inter...:smile: ). Sa nu ma dati disparut :) :harhar:
 
:smile:=))=))oracle??? nu te-ai saturat de prezicatori, clarvazatori, cititori in vise etc???
 
Cartea, da, aia e, câmpul simplu, doar pătratul din el. Adică eu momentam am învăţat doar câmp simplu, care e numai pătrat.
 
本田 Alex, asta e Honda ta :smile:[attachment=2170:200904/post_543_1239216444_23bd26244a4e638b707bd33665c4cdf0.attach]
 
În traducere liberă (nu daţi cu pietre, de-abia învăţ):

Arekkusu-san, kore wa anata no Honda desu.
 
Buna dimineata tuturor,

Stie cineva daca a fost editata o antologie de poezie romaneasca in limba engleza?

:smile:
 
Mist, din pacate nu stiu. O sa incerc sa ma interesez, poate stie cineva dintre cunostintele mele, daca aflu ceva iti spun. :smile:

In alta ordine de idei, vroiam sa spun ca maine voi lipsi in cea mai mare parte a zilei, voi fi in zona de munte. :harhar: :) :)) :)) Pe seara voi reveni la Bucuresti. Sa nu ma dati absent nemotivat. :)) In seara asta, pasarea Dodo m-a bombanit disperata, mi-a miorlait strident pe Messenger, fiindca telefonul meu nu mai mergea (baterie descarcata). :)) :)) A mieunat, ceva de groaza, nu alta...:))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus