hehehe
Daca vor fi mai multi doritori evident ca pot lua legatura cu INFP. Ideea de a avea la dispozitie datele de pe mai multe accelerometre il incanta pe orice cercetator in domeniu, mai ales in cazul unui seism mai important. Pe asta se si bazeaza platforma QCN, pe oameni care sunt dispusi sa puna la dispozitie niste date de pe accelerometre.
Insa pentru a avea date concludente ar trebuie date macar de la nivelul solului.
Oricum daca de ex. pui senzorul pe jos si dai un picior in podea o sa indice imediat pe trigger, insa nu o sa arate a cutremur niciodata. Pe de alta parte se poate colabora cu INFP pentru seismele mai mari de 4,8-5 R
Pe langa irsa, infp-ul pune pret pe cei interesati de domeniu. Vorbind cu Ionescu despre site acum vreo 4 ani si spunandu-i ca ar fi nevoie totusi de o seismograma online sau macar un accelerometru de prin zona MLR a ras si mi-a spus \' Crezi ca intereseaza pe careva in afara de tine?\'
Cu timpul lucrurile s-au schimbat, si iata, am descoperit o comunitate online interesata de domeniu.
Nu vreau sa fac nicio observatie niciunui coleg de pe acest forum, insa in loc sa spunem ca infp e asa si pe dincolo, mai simplu se poate trimite un email de invitare in mod oficial a celor de la infp pe acest forum. Eu unul nu pot face asta pentru ca nu e forumul eu.
Cred ca o participare mai oficiala ne-ar aduce mult mai multe informatii interesante....