• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Carcotas ce esti, mereu esti tu contra:ack:
Lasa ca il pazesc pe dl. Marmureanu sa vad ce spune.Precis spune ca s-a eliberat energie si ca asta este f bine.
Nu m-am gandit nici o clipa ca ne misca si pe noi sau ceva de genul asta.
:ack:

31 mai 1935 cutremur de 7,5 in Pakistan
26 decembrie 1939 cutremur de 8,0 in Turcia la Erzincan
au eliberat energie...
Dar in VRANCEA tot a fost cutremur la 10 noiembrie 1940...
Asa ca nu e cazul sa tragem concluzii prea usor :ack:

:harhar::ack:
Carcotas ce esti:ack:
Nu-i nimic, eu tot astept sa vad ce zice dl. Marmureanu:ack:

:36::harhar:
Carcotas ce esti:ack:
Nu-i nimic, eu tot astept sa vad ce zice dl. Marmureanu:ack:
Sa stii ca omul mai zice si chestii ca sa linisteasca lumea. E si asta o strategie, draga Dodo. Sper ca esti constienta de treaba asta :ack:

Treaba mea:ack:
Pana acum a avut dreptate si il cred!
:ack: pe tine nu te cred:harhar: pentru ca esti carcotas:harhar:

:ack: pe tine nu te cred:harhar: pentru ca esti carcotas:harhar:
Esti libera sa crezi ce vrei. Dar si dansul se mai inseala. Iti reamintesc situatia din 2002 cand, pe baza a nu stiu ce perturbatii electromagnetice, sustinea ca se asteapta la un cutremur de 6-6,2. Care n-a mai avut loc si a iesit cu scandal.
Ce vreau sa spun e ca E LA FEL DE RISCANT SA ZICI SI CA VA FI, SI CA NU VA FI CUTREMUR !

Sa revenim la explozia de ieri dimineata ! Dodo, ce crezi ? Avion cazut ? In orice caz, ceva s-a prabusit acolo, dar zona este inaccesibila. Zgomotul s-a auzit la mare distanta, si s-a auzit un vajait si un suierat strident, urmat de explozie si casele din Moinesti si alte localitati din Bacau (si nu numai !!) s-au cutremurat !!!!! Dodo, zi ! Ce crezi ? Atanasiu, ministrul Apararii, declara cu seninatate ieri seara ca nu stie de nici un MIG sa fi cazut. Ori habar n-are pe ce lume traieste, ori intr-adevar ceea ce a cazut acolo este \"altceva\"...:harhar::worthy::35::green::ack::36:

Nu stiu despre ce vorbesti.Jur ca nu.
Nu am prea avut timp sa vad toate stirile.
Vezi ca pe gfxworld e topic de ozn si chestii din astea.

Sa revenim la explozia de ieri dimineata ! Dodo, ce crezi ? Avion cazut ? In orice caz, ceva s-a prabusit acolo, dar zona este inaccesibila. Zgomotul s-a auzit la mare distanta, si s-a auzit un vajait si un suierat strident, urmat de explozie si casele din Moinesti si alte localitati din Bacau (si nu numai !!) s-au cutremurat !!!!! Dodo, zi ! Ce crezi ? Atanasiu, ministrul Apararii, declara cu seninatate ieri seara ca nu stie de nici un MIG sa fi cazut. Ori habar n-are pe ce lume traieste, ori intr-adevar ceea ce a cazut acolo este \\"altceva\\"...:harhar::worthy::35::green::ack::36:

Zi-ne ce mai stii despre subiectul asta. Singura chestie pe acre am gasit-o pe net a fost http://www.hotnews.ro/articol_47024-Explozie-la-Bacau-sursa-neidentificata.htm

Tu stii ceva in plus?

am postat dincolo ce ai spus sorinel:harhar:

Am citit.Multumesc frumos. Nu stiam povestea.

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti va urez traditionalul Paste fericit si toate cele bune. Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va aduca liniste in suflet si tot ce-i rau sa se duca, tot ce-i bun si frumos sa se stranga.
Paste fericit si, pentru cei ce se mai stiu si Gheorghe, George, Gerogiana s.a.m.d, LA MULTI ANI !
Pana marti nu mai apar online...:ack::harhar::harhar:

Multumim pentru urari :harhar: Paste fericit si tie si... spune-ne si noua unde pleci? :ack:

In legatura cu Explozia de la Bacau, mai e teoria conform careia a fost un meteorit ceva mai mare care a atikns aproape de sol viteza sunetului, a produs un bang sonic,dupa care s-a dezintegrat... Oricum, a fost ceva TOTAL aerian, toate seismogramele HELICORDER sunt CURATE CA LACRIMA pt. ziua de ieri, prima jumatate a zilei. Apar doar un teleseism pe la ora 17 si ceva (14 UTC) si cutremurul siberian pe la 23:30 UTC.

Dodo a spus:
:36: pe tine nu te cred:harhar: pentru ca esti carcotas:harhar:
Esti libera sa crezi ce vrei. Dar si dansul se mai inseala. Iti reamintesc situatia din 2002 cand, pe baza a nu stiu ce perturbatii electromagnetice, sustinea ca se asteapta la un cutremur de 6-6,2. Care n-a mai avut loc si a iesit cu scandal.
Ce vreau sa spun e ca E LA FEL DE RISCANT SA ZICI SI CA VA FI, SI CA NU VA FI CUTREMUR !

situatia din 2002 = intoxicare de moment, din partea... cui ? evident a unora care vroiau sa ia ochii populatiei de la lucrurile importante, si care ar fi... sa vedem... eu zice ca a fost mana alora de la putere... voi sa nu-mi ziceti ca a fost mana psd-ului care era la putere atunci ca nu va cred :ack::biggrin::harhar:

In legatura cu Explozia de la Bacau, mai e teoria conform careia a fost un meteorit ceva mai mare care a atikns aproape de sol viteza sunetului, a produs un bang sonic,dupa care s-a dezintegrat... Oricum, a fost ceva TOTAL aerian, toate seismogramele HELICORDER sunt CURATE CA LACRIMA pt. ziua de ieri, prima jumatate a zilei. Apar doar un teleseism pe la ora 17 si ceva (14 UTC) si cutremurul siberian pe la 23:30 UTC.

efect secundar de la fasole :ack:

Musiu Emil, e musai sa te pun la punct si sa iti dau replica :ack: In legatura cu seismogramele alea pe care le tot invoci (heli--d:harhar:), trebuie sa iti atrag atentia ca ele nu dau si cutremurele f. mici, de magnitudini M=1-2, asa-numitele microseisme ! :harhar: In plus, discutam cu o cunostinta care e cercetatoare la INFP, imediat dupa explozia aia nenorocita de la Mihailesti (24 mai 2004, camionul cu azotat de amoniu) si mi-a spus ca ACEA EXPLOZIE A FOST INREGISTRATA DOAR LA STATIA DE LA ISTRITA, JUD BUZAU, CEA MAI APROPIATA DE LOCUL RESPECTIVEI EXPLOZII !!! Intelegi, Emil ????:36: NICI UNA DINTRE CELELALTE STATII SEISMICE DIN RETEAUA NATIONALA NU A MAI PUTUT INREGISTRA EXPLOZIA ACEEA. Iar la statia de la Istrita, explozia, desi spectaculoasa (si mai ales tragica prin consecinte), a fost inregistrata ca un cutremur de magnitudine M=1,9 !!!! 1,9 !!!!!! 1,9 mai draga Emil ! :35: Stii, e surprinzator oarecum ca explozii aparent spectaculoase nu sunt echivalente decat cu niste microseisme, de magnitudini M<2,0 !!!!! Asa ca, mai draga Emil, nu te mai ambala de pomana :10::harhar::51::harhar::10: Reiau ideea cu care am inceput: PE SEISMOGRAMELE ALEA PE CARE LE TOT INVOCI CU NESATZ, ORICUM NU APAR MICROSEISMELE !!! Clar ca lumina zilei, Emile!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus