• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Toata lumea e obosita dupa mini vacanta:harhar:

Toata lumea e obosita dupa mini vacanta:harhar:
Lumea mai si munceste, Dodo, nu sta toata ziua cu ochii in soare...:ack::harhar::harhar:

Oricum, Dodo, daca se produce un cutremur vrancean de magnitudine 5-5,5 ia sa vezi ce urla lumea in draci, nu altceva...fierbe linia :ack::harhar::harhar::harhar:

Asa este. Mare adevar graiesti:harhar:
O sa vina invadatorii sa vada ce si cum:harhar:

In alta ordine de idei, anuntz de azi (conformandu-ma principiului NU LASA PE DISEARA CE POTI FACE DE DIMINEATA:harhar::ack::35::10::51:) ca maine voi fi offline toata ziua, voi fi la CERF cu invitatie speciala la Ziua Comunicatiilor...adica intru pe gratis :)10::32::harhar::harhar:). Dodo, sa nu plangi de dorul meu :36:.

Profitor ce esti:ack:
Ei nu zau, Dodo...:ack::harhar::harhar::harhar::36: Mediul profesional in care activez imi confera anumite avantaje si atu-uri, draga Dodo ! :35::32::10::32:

Esti \"economist\" si de aceea faci \"economii\" la bilet?:harhar::ack::36:

Dodo, cu ce ma ocup eu e treaba mea...am si eu dreptul sa fiu secretos. :ack::harhar::harhar: Cert e ca am invitatie la Ziua Comunicatiilor, asa ca nu te mai agita degeaba...:36::harhar::35::harhar::10::32::51:

Ce ne comunici de acolo? Faci rost de seismograf?:ack:

Sorine, nu mai are rost sa ii spunem ca ai facut rost de invitatie si pt mine. :harhar::ack:

Okey Ziulica buna, dragilor :10::36: :harhar:
Ieri am fost toata ziua la conferinta la Ziua Comunicatiilor, am stat 10 ore la centrul de conferinte, de la 9 la 7. Seara s-a incheiat cu un coctail la Crown Plazza, langa hotel Parc, cu lumea buna a telecomunicatiilor :36::32::35: Am ajuns acasa seara pe la 11 jumate, dupa ce am petrecut frumusel la Crown Plazza :ack::harhar: :10: :51:
Asa ca n-am mai avut timp sa vizitez CERFul, o fac azi, acum, va scriu acest mesaj de la un terminal de la standul RDSului ...Dodo, ti-e dor de mine ??? Las\'ca stiu eu ca e asa, chiar daca nu vrei sa recunosti...:)))
Doar va salut si parasesc terminalul, mai las si pe altii care sunt la coada sa incerce pe gratis conexiunea. Ma duc pe la celelalte standuri. O zi buna la toata lumea... Pa, ciao, bye,aujviderzen, arrivederci :)))

Si azi pe unde umbli, ca vad ca ai cam tras chiulul pe mess ?

Dodo a fost busy ieri:harhar:
Ce ai vazut interesant la CERF? Ne poti povesti pe gfx ca e sectiune de tehnologie.

Hai recunaoste ca ai fost si tu la CERF...

O sa va povestesc, si ce a fost la conferinta, si vizita la CERF, dar nu acum. Deci joi am fost la conferinta de Ziua Comunicatiilor, iar vineri am vizitat efectiv CERFul ! Fireste, cu intrare pe gratis...:ack::harhar::harhar::harhar: Pana una alta, ai si tu putintica rabdare, Dodo, conformeaza-te la ce zice nenea Iancu...:36::harhar::35::harhar::10::harhar:

Pana povestesti tu , dispare tehnologia si ajugem in epoca de piatra.
asa ai spus si de zona Vrancea, ca ne povestesti pe etaje de adancime ce sim cum...acusica vine seismu si noi suntem nepregatiti:ack:

Dodo, retine te rog printzipul lui nenea Iancu: AIBI PUTZINTICA RABDARE, fii misericordioasa...:ack::harhar::harhar:

Pai cand e termenul de povestit?
Ne treci in agenda?:ack:

Pai cand e termenul de povestit?
Ne treci in agenda?:51:
Da, te asigur ca tu cel putin esti pe agenda :ack::harhar::harhar:
O sa va spun dar nu ama cum timp, asta e, asa ca nu insista, Dodo, ca degeaba...:36::harhar::35::harhar::10:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus