• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Crezi ca eu sunt carioca si stau pe agenda?:ack:

Dodo, imi pare rau dar te agiti degeaba...:ack::harhar::harhar::harhar: Nu am acum suficient ragaz sa scriu prea mult. Cand voi avea un pic de timp, o sa ai satisfactie. :36::harhar::35::harhar: Deocamdata, vorba lui nenea Iancu, AI PUTZINTICA RABDARE :10::harhar:

Cred ca la pensie o sa ne povestesti tot.Pana atunci umbli la CERF-uri si prin seismografe:harhar:

Da, ii urez si eu lui Emil LA MULTI SI FERICITI ANI :10::10::36::harhar::)):36: cu ocazia implinirii frumoasei varste de 19 ani ! Ai o zi glorioasa, Emil ! Sa cresti mare, sa-nfloresti, sa te bucuri de ce vrei si sa ai bafta, multa bafta la examenele care te asteapta si se apropie vazand cu ochii (bacul si admiterea). Sa reusesti in tot ce-ti propui ! :35::51: Numai ganduri bune astazi (ca ciorovaiala o lasam noi pe altadata...).
Dodo, daca nu sunt indiscret, tu de unde ai aflat ca azi e ziua lui Emil ??? Esti agent secret si umbli in intimitatile oamenilor, sau ce ???:ack::harhar:

Da, am aflat...Emil a comis imprudenta sa isi dezvaluie data nasterii, si Dodo...hop si ea :ack::harhar::harhar:

Forumul mi-a spus singur fara sa fac sapaturi:harhar:

Nici un cutremur, o predictie, nimic....ce liniste e pe froum.

SYL, e liniste pe forum, dar si in Vrancea. :35::30::10::51::24: Desi azi noapte s-a produs totusi un microseism de 2,1 grade la 112 km adancime, totusi e o perioada destul de prelungita de calm seismic, in care magnitudinea medie a seismelor a scazut considerabil. De fapt, aceasta scadere a magnitudinii medii se reflecta in scaderea brusca a valorii PARAMETRULUI (COEFICIENTULUI) B din relatia FRECVENTA DE APARITIE-MAGNITUDINE ! Unele studii au sugerat ca astfel de fluctuatii ar preceda, cu 1-6 saptamani inainte, cutremure vrancene cu magnitudinea
M > 5,0 ! :36::green: Poate vine si unul de 6 sau 6,5 grade, nu e deloc exclus ! :ack::harhar::harhar:

sorinsov a spus:
SYL, e liniste pe forum, dar si in Vrancea. Desi azi noapte s-a produs totusi un microseism de 2,1 grade la 112 km adancime, totusi e o perioada destul de prelungita de calm seismic, in care magnitudinea medie a seismelor a scazut considerabil. De fapt, aceasta scadere a magnitudinii medii se reflecta in scaderea brusca a valorii PARAMETRULUI (COEFICIENTULUI) B din relatia FRECVENTA DE APARITIE-MAGNITUDINE !

Eu zic 5,8-6,5 dar mai incolo, spre toamna :ack::harhar::harhar::harhar: Care mai liciteaza ??? EarthQuake ??? Dodo ???? :36::harhar::35::harhar: Nu mai mult de 6,4-6,5 deocamdata, dar spre toamna, asa (poate octombrie-noiembrie, luni \"propice\"...:10::harhar:).

Cred ca sunteti loviti rau:ack:
Vreti sa se sperie oamenii aiurea?
Eu cred ca va fi intre 4.5 si 5.5.Seism obisnuit pentru Vrancea.

Cred ca sunteti loviti rau:ack:
Vreti sa se sperie oamenii aiurea?
Eu cred ca va fi intre 4.5 si 5.5.Seism obisnuit pentru Vrancea.

noi nu speriem pe nimeni, doar constatam si ne dam cu parerile :harhar:

anyway... ideal ar fi sa se produca cat mai curand un seism putin mai maricel, ceva in jur de 5.5 grade ca sa stim ce se mai intampla pe acolo pe jos, ca zici ca au cam adormit placile alea. :ack:

Eu zic 5,8-6,5 dar mai incolo, spre toamna :harhar: Care mai liciteaza ??? EarthQuake ??? Dodo ???? :harhar:harhar: Nu mai mult de 6,4-6,5 deocamdata, dar spre toamna, asa (poate octombrie-noiembrie, luni \\"propice\\"...:36::harhar:).

propice \"rau\" lunile acelea... :ack:

Sorineee, te-am prins !!! :36: Pe messenger ii tot dai ca nu e nimic neobisnuit cu calmul asta, si aci zici [quote name=\'sorinsov]Poate vine si unul de 6 sau 6\' date=\'5 grade, nu e deloc exclus [/quote\'] :ack:

Eu bag la pariu orice in intervalul 6-7 :harhar: dar NU mai mic :35:

EarthQuake are dreptate, Dodo, degeaba te zburlesti ca oricum nu ma sperii...:ack::harhar::harhar::35::32::10::51::36: Deci nu spun ca sigur va fi, doar imi dau si eu cu parerea ca ar fi posibil un seism de peste 5,5-5,7, si ca nu poate fi exclus un \"6\". Ce-ai cu mine ??? :36::harhar:

\'77 era la inceputul perioadei de 18 ani de care spui sau la finalul ei?
Ai statistica seismelor mari sau mai bine zis adanci din lume care au fost inainte?Evident ca nu ma intereseaza cele din America de sud:ack:

Cutremurul din 1977 era cam PE LA MIJLOCUL perioadei critice :51::10: Cel din 1940, oarecum spre a doua jumatate ! :ack: Oricum, n-avea legatura cu ce se intamapla in restul lumii, Dodo :harhar::harhar: Totusi, e de remarcat faptul ca pe 24 noiembrie 1976 s-a produs un cutremur de 7,6 grade in nordul Turciei, in prov. Van, iar pe 26 decembrie 1939 s-a produs un cutremur de 7,9 in nordul Turciei la Erzincan. Astea sunt doar simple fapte, nu ma hazardez la mai mult, Dodo. Incerci tu ??? :36::harhar::35::harhar::10:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus