:55:=))=))Gindul si sperantele mele nu au mers asa de departe. De altfel nu cred ca abilitatile lui GeoX cuprind misterele particulelor unuia sau ale bang-lui ceuilalt (si invers).GeoX, ce zici, o faci niţel pe Istrate sau chiar Hâncu? =))
Da, e un forum foarte serios, ma inclin, am mai spus-o. Dar in seismologie e multa teorie; si multa practica, cu siguranta. Iar un om informat ca si GeoX sunt sigura ca isi incearca inteligenta analizind coroborat date, evenimente, informatii si formulind ipoteze si scenarii, teorii. Mie in locul lui, asa mi-ar placea (mai ales cind un hobby este tratat cu asa ...profesionalism). Cu riscurile si discernamintul de rigoare -nici japonezii nu au atins adevarul absolut in domeniu. Si mi-ar mai placea sa-mi confrunt si infrunt ideile cu oameni pe masura (care de asemenea, se afla aici), spre o noua ipoteza si o noua teorie. Cu siguranta o face, \"prietenii stiu de ce\" =)) .Cred că nici GeoX, cu cunoştinţele sale vaste şi capacitatea lui extraordinară de analiză (respect pentru asta!) nu se va hazarda să facă aşa ceva. E un forum mult prea serios.
Acum, asteptarile mele sunt ok. Pe masura timpului si interesului, pot gasi pe forum, o multime de informatii, stiintifice si ...nehazardate.