15.06.2009 08:36:10 UTC 45,85N 25,90E 100,3 km ML=1,66
Obs.: microseism subcrustal (adanc) in Depresiunea Barsei (zona SFANTU GHEORGHE)
Nu este putin cam la vest?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
15.06.2009 08:36:10 UTC 45,85N 25,90E 100,3 km ML=1,66
Obs.: microseism subcrustal (adanc) in Depresiunea Barsei (zona SFANTU GHEORGHE)
de ce neaparat MLR? foton le pune(a) pe pagina cu semaforul, chiar si cu explicatii. problema e ca nu cred ca sint atit de usor de interpretat respectivele variatii.Salve! Stie cineva unde se pot vedea inregistrarile variatiilor de cimp magnetic si electric de la Muntele Rosu ?.Profesorul Enescu inca din 1999 a constatat ca seismele vrincene cu o magnitudine mai mare de 4 au acesti precursori in proportie de 90%.Si se pare ca mai exista si altfel de corelatii.
de ce neaparat MLR? foton le pune(a) pe pagina cu semaforul, chiar si cu explicatii. problema e ca nu cred ca sint atit de usor de interpretat respectivele variatii.\'cristal\' pid=\'22995\' dateline=\'1245255426\' a spus:Salve! Stie cineva unde se pot vedea inregistrarile variatiilor de cimp magnetic si electric de la Muntele Rosu ?.Profesorul Enescu inca din 1999 a constatat ca seismele vrincene cu o magnitudine mai mare de 4 au acesti precursori in proportie de 90%.Si se pare ca mai exista si altfel de corelatii.
Am simtit cutremurul de la ora 17:10. Eram pe scaun la birou, acasa. :green:
P.S. Sunt din Bucuresti, sector 4. Locuiesc la etajul 8.
Depinde in ce situatie te aflai. Eu citeam, eram pe scaun la birou, practic in repaus.Ciudat, eu stau in bucuresti, sectorul 2, la ultimul etaj 9/9 si chiar nu am simtit nimic.