Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tocmai fu un mic cutremur acuma vreo 20 de minute. :ack:
Eram la calculator si am vazut ca se misca monitorul. :clapping:
\'DuMy yo\' pid=\'25152\' dateline=\'1248468708\' a spus:Tocmai fu un mic cutremur acuma vreo 20 de minute. :ack:
Da...s-a simtit ? Din ce oras esti,da-ne ceva detallii. In bucuresti, etaj 9/9 cel putin eu nu l-am simtit, ma uitam la Arma Mortala. :crybaby:
\'DuMy yo\' pid=\'25152\' dateline=\'1248468708\' a spus:Tocmai fu un mic cutremur acuma vreo 20 de minute. :ack:
Da...s-a simtit ? Din ce oras esti,da-ne ceva detallii. In bucuresti, etaj 9/9 cel putin eu nu l-am simtit, ma uitam la Arma Mortala. :crybaby:
Dupa cutremurele din China, Iran, Tibet si cel mic din sud-estul Turciei, era de asteptat sa fie ceva si in Vrancea. Ce zici, EarthQuake ?
Conform determinarii manuale a INFP, magnitudinea ML a fost 2,9 iar adancimea 128 km. Epicentrul a fost in Muntii Buzaului, zona Siriu-Nehoiu, spre deosebire de seismul de aseara, care a avut epicentrul in Muntii Vrancei in zona Nereju-Andreiasu de Jos.