Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nici nu ai tu idee pentru ce ma pregatesc eu, si asta fara misto...poate mi se pare dar voi creati scenarii pentru o catastrofa planetara nu pentru un seism...
stiu ca fiecare se gandeste la cei dragi in caz de ceva rau...dar sa fim optimisti.
Dodo, stii bancul cu Dumnezeu si inundatiile...
Pai, cu 1600 euroi (2 terminale) iti iei certificarile de radioamator, iti iei scule cu care sa acoperi toata Europa, si iti mai si ramane... Si toate in doua exemplare. Plus ca nu depinzi de un provider (cel ce are satelitu\')Bogdane, telefonie prin satelit. Am mai zis asta. Satelitu\' nu pică la cutremur. Terminalul e scump (ceva de genul 800-1000 de euro), dar cred că poţi folosi sistemul de prepay. Ştiu că mă documentasem la un moment dat in ideea achiziţionării unui astfel de sistem, dar nu mai ţin bine minte toate detaliile.
Pentru mine e scos de mult din ecuatie... Oricum, ceea ce depinde de mine incerc sa fac pe cat posibil. Daca se intampla ceva si nu pot face nimic, ghinion...noi scoatem din ecuatie pe cineva....Dumnezeu!
Pai, cu 1600 euroi (2 terminale) iti iei certificarile de radioamator, iti iei scule cu care sa acoperi toata Europa, si iti mai si ramane... Si toate in doua exemplare. Plus ca nu depinzi de un provider (cel ce are satelitu\')
Sculele de radioamator sunt portabile?
Am si eu o propunere....as vrea sa discutam si despre asigurarea locuintei. Ma gandeam ca dupa seism daca avem norocul sa ramanem in viata dar blocul estefoarte avariat, unde o sa locuim sau din ce bani vom construi alte case sau blocuri? Statul sigur nu ne va ajuta. Poate nici firmele de asigurari nu vor face fata sau vor da faliment...dar poate nu. Si daca vom fi intr-o situatie de genul asta de ce sa regretam ca nu ne-am facut asigurare?
Voi ce spuneti?
Am si eu o propunere....as vrea sa discutam si despre asigurarea locuintei. Ma gandeam ca dupa seism daca avem norocul sa ramanem in viata dar blocul estefoarte avariat, unde o sa locuim sau din ce bani vom construi alte case sau blocuri? Statul sigur nu ne va ajuta. Poate nici firmele de asigurari nu vor face fata sau vor da faliment...dar poate nu. Si daca vom fi intr-o situatie de genul asta de ce sa regretam ca nu ne-am facut asigurare?
Voi ce spuneti?
Bogdan....n-ai putea sa imi zici numele firmei? Macar pe un mesaj privat...sau pe [email protected].
Daca ai putea sa imi dai si cateva detalii (ce suma ai asigurat, cat platesti...etc.)....mi-ar prinde bine.
Mersi mult