Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Syl tu nu vezi ce se intampla? Cate foarfeci, fese sterile, etc au gasit in pacienti? Ai uitat cazul Ciomu?
La asa ceva ma refeream.
Te contrazic. Un simlu receptor radio acordat pe o frecventa anume, care actioneaza un releu care opreste liftul. Voila !!! Poa\' sa fie si miliarde de miliarde de lifturi, tot aia e !! :ack:Nu au cum sa faca asa ceva si sa opreasca sute de mii de lifturi.
Ar putea prevedea dispozitive care sa blocheze doar inchiderea usilor automate sau preluarea comenzilor daca usile sunt actionate manual. Deci liftul opreste la primul etaj pentru care are comanda si nu mai poate pleca de acolo. Are pentru asta cele 20 de secunde. Nu stiu in ce masura lifturile au o asemenea intrare in logica pentru a fi folosita de dispozitivele INFP. Poate cele mai noi dar cele ordinare de la blocurile noastre nu cred.mda.Ai si tu dreptate.
Cei de la INFP au spus ca vor avea un sistem care sa opreasca lifturile. eu cred ca e o gogorita doar. Nu au cum sa faca asa ceva si sa opreasca sute de mii de lifturi.
Cel mult pot opri curentul electric.
Da eu inca nu v-am observat cunostintele in ale electronicii... ia spuneti-mi voi cate circuite ati facut si proiectat la viata voastra ? :36::ack::35: Cate dispozitive controlate de computer ati proiectat, cati robotei cu auto-navigare cu senzori infrarosu ati proiectat? :harhar::harhar: Poate ma fac de ras si nu stiam... :ack:Lasa ca deschide dl. Emil o taraba si vinde invenii de oprit lifturi.
Tu ai idee despre ce vorbesti sau nu mai stii nici tu? :ack: Daca ai uitat, era vorba despre dispozitivele de oprit lifturi, si despre nimic altceva :harhar:Tu cate seisme ai prevazut cu ozn-urile tale?
Cand vei face asta iti vom povesti cat de experti suntem si noi:ack:
Eu cred ca ai nevoie de un pic de somn... :ack: Acum la modul cel mai serios, aceste dispozitive VOR FI SIGUR 100% niste relee comandate radio pe o anumita frecventa rezervata numai pt. ele. Este foarte simplu. Se primeste semnalul radio, instantaneu se opreste liftul, dupa care automat se da comanda de deplasare la etajul cel mai apropiat. Simplu ca buna-ziua... pot face si eu asa ceva, cu cateva zeci de mii de lei vechi :harhar:Ar fi culmea sa vad robotei tropaind pe scari ca sa opreasca lifturi in caz de seism.
:36:
Eu cred ca ai nevoie de un pic de somn... :ack: Acum la modul cel mai serios, aceste dispozitive VOR FI SIGUR 100% niste relee comandate radio pe o anumita frecventa rezervata numai pt. ele. Este foarte simplu. Se primeste semnalul radio, instantaneu se opreste liftul, dupa care automat se da comanda de deplasare la etajul cel mai apropiat. Simplu ca buna-ziua... pot face si eu asa ceva, cu cateva zeci de mii de lei vechi :36:Dodo a spus:Ar fi culmea sa vad robotei tropaind pe scari ca sa opreasca lifturi in caz de seism.
:35:
Pentru ca nu sunt \"inventii\"... e ca si cum m-as duce si as pretinde ca am inventat becul cu incandescenta...:ack:acuma serios vorbind... daca tot zici ca esti asa de \\"preceput\\" de ce nu-ti iei inventiile sub brat si te duci cu ele la targurile de inventii ca poate cine stie (SI ACUM CHIAR VORBESC SERIOS) unele din ele poate chiar sunt bune si le si patentezi. sa nu uitam ca pe vremea lu\' raposatu stateam foarte bine la capitolul inventiilor.
Pentru ca nu sunt \"inventii\"... e ca si cum m-as duce si as pretinde ca am inventat becul cu incandescenta...:harhar:EarthQuake a spus:acuma serios vorbind... daca tot zici ca esti asa de \\"preceput\\" de ce nu-ti iei inventiile sub brat si te duci cu ele la targurile de inventii ca poate cine stie (SI ACUM CHIAR VORBESC SERIOS) unele din ele poate chiar sunt bune si le si patentezi. sa nu uitam ca pe vremea lu\' raposatu stateam foarte bine la capitolul inventiilor.
Nuuuuuuu.
Asta ar mai lipsi sa dormim pe strazi.
Suntem prin zona sau pe www.gfxworld.info
Eu as fi de acord sa se anunte dar ce ne facem cu haosul?