Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
GeoX a spus:Nu cred ca o sa afli prea curand. Oricum atentia mediatica e in alta parte acum...
GeoX a spus:Senzational ! :devil::devil: Cutremur de magnitudine 14 ! =)) =))
marekyo a spus:DACA ar fi iminent (adica DACA s-ar cunoaste sigur, nu procente) atunci cred ca as gasi o modalitate de a evita locuri periculoase precum cladiri vechi sau subrede. Desigur ca discutia nu e simpla si intrebari sunt multe, fiecare din ele dand nastere la o alta dezbatere: daca mi-as asuma sau nu riscul sa intru sa iau actele si lucrurile de valoare din casa; daca afecteaza sau nu activitatea zilnica, daca toti ceilalti se panicheaza si apar probleme etc... Dar personal as vrea DACA ar fi posibil sa stiu cu 24 de ore inainte ca va urma un eveniment cu potential de catastrofa. Cred ca mi-ar da sanse mai mari de salvare. Sunt insa convins ca la acest moment este imposibil. Stiu ca singurele sisteme care pot alerta un asemenea eveniment sunt cele care se bazeaza pe diferenta de timp intre ajungerea unui semnal radio versus ajungerea undelor seismice. Dar acestea nu pot decat sa te ajute sa inchizi gazele sau sa fi treaz in loc sa dormi.... oricum alta discutie
bogdan a spus:marekyo a spus:DACA ar fi iminent (adica DACA s-ar cunoaste sigur, nu procente) atunci cred ca as gasi o modalitate de a evita locuri periculoase precum cladiri vechi sau subrede. Desigur ca discutia nu e simpla si intrebari sunt multe, fiecare din ele dand nastere la o alta dezbatere: daca mi-as asuma sau nu riscul sa intru sa iau actele si lucrurile de valoare din casa; daca afecteaza sau nu activitatea zilnica, daca toti ceilalti se panicheaza si apar probleme etc... Dar personal as vrea DACA ar fi posibil sa stiu cu 24 de ore inainte ca va urma un eveniment cu potential de catastrofa. Cred ca mi-ar da sanse mai mari de salvare. Sunt insa convins ca la acest moment este imposibil. Stiu ca singurele sisteme care pot alerta un asemenea eveniment sunt cele care se bazeaza pe diferenta de timp intre ajungerea unui semnal radio versus ajungerea undelor seismice. Dar acestea nu pot decat sa te ajute sa inchizi gazele sau sa fi treaz in loc sa dormi.... oricum alta discutie
Si totusi, nu ai raspuns. TU cum te-ai pregati?