Noctilucent
New member
- Scor reacție
- 0
Are şi Alex un fix cu Metalurgia aia, ce vrei? Mă mânca mâna să-l editez un pic, dar mi-e că se supără. :smile:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
data viitoare nu sterg doar link-ul :sad:intrati aici gasiti muuuuuulte detali tot ce vreti
Charlie, pana una alta verifica pe site-ul primariei (www.pmb.ro Servicii Alte info de interes public Lista cladiri expertizate...) In lista apar ceva cladiri pe Soseaua Iancului, semn ca s-a facut o expertiza in zona in anii trecuti.
Daca vrei sa fii mai linistita, cred ca cea mai buna solutie este sa cereti o expertiza tehnica.
O intrebare: se tot vorbeste la TV ca primaria Bucuresti ar fi publicat pe site o noua lista de cladiri cu risc seismic ridicat (cca 1900). Nu reusesc sa gasesc nimic pe www.pmb.ro. A gasit cineva lista cea noua?
Daca este casa tip locuinte ieftine 1930 vilisoare cu parter si un etaj si acoperis tzuguiat, nu sunt probleme deosebite, dar ma voi uita. Acum nu am timp.
Dupa amiaza voi fi la Antena 2 la Adevar sau baliverne. Nu stiu cine va fi cu adevarul..eu ma pregatesc cu....
Help me, daca aveti idee, cat de rezistente sunt blocurile din zona IOR - Basarabiei, mai exact Campia Libertatii, din 1962 - 1964?
Au balcoanele in zig-zag pare cu pare si impare cu impare.
M-am cam speriat in ultimele zile cu aceste cutremure.
Multumesc pentru toate informatiile..Si aveti dreptate..Dar la cate mi`a povestit mama..Care statea urmatoarea scara de..cea care a cazut in Militari..OfO sa incerc sa fiu cat mai atenta..Si sa iau toate sfaturile utile sa le pun in functiune cu..mobila..borcane..etcmultumesc frumos..dar dak blocul meu este dupa 70...eu am inteles ca dupa 77..au inceput sa fie facute ...foarte bn...:sad: