• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

desi cum am spus in chat , e o mica sansa sa pot ajunge si eu . Sigur o sa zic cu 1 saptamana inainte :tongue: Daca o sa pot ajunge , sau nu

Era si timpul sa incepem si noi anul cu o intanlire :tongue: ca deobicei voi raspunde cu prezent, nu pot sa lipsesc de la asa ceva :((

Am confirmare si de la magik...care va veni bucuros :tongue: :((...sa o dea utza-utza :(( :popcorn: ...pe stim-noi-cine :unsure: :worthy: :10:
L-am anuntat si pe Alty, care m-a rugat, evident, sa il mai notific pana atunci pentru reamintire.

Ne gandim la un program pentru intalnirea din 14 ianuarie ?

Adunarea: pe 14 ianuarie, in jurul orei 11 dimineata, in parculetul de langa Muzeul Geologiei (vis-a-vis de Antipa). :tongue: :(( :((

Reamintesc: intalnire cutremurofani, sambata 14 ianuarie,ora 11. Ne adunam in parculetul de la Muzeul Geologiei, vis-a-vis de Antipa. Pentru cei care vin din provincie chiar in ziua intalnirii, va rog sa spuneti cand ajungeti, daca e cazul sa vin la gara sa va preiau (daca veniti cu trenul).
Ne vedem sambata! :tongue: :(( :((

D
i
n

p
a
c
a
t
e

m
a

v
a
d

n
e
v
o
i
t

s
a

confirm :tongue:

La fel si aici, Gx daca vine careva din provincie sa imi spui si mie ca sosesc si eu la gara in intampinarea oaspetilor :tongue:

Ti-am zis eu, microv, cum o sa reactioneze :(( :unsure: :worthy: :popcorn: A, si eu am reactionat la fel, nu-i vorba :tongue: :(( :10:

L-am anuntat si pe aspirinasaracului :((...a zis ca daca se simte bine, ar veni si el :tongue:

Cu regret, am uitat ca pe 14 facem parastasul de 7 ani pentru tata-socru!
Urmatoarea sigur, poate sa fie si viscol, plec cu o zi inainte!

anda link a spus:
micro, ce te-as bate...

iaca, o sa ai ocazia :D

GeoX link a spus:
Ti-am zis eu, microv, cum o sa reactioneze :popcorn: :worthy: :10: :unsure: A, si eu am reactionat la fel, nu-i vorba :(( :(( :12:

am zis sa animez putin topicul..... daca ati zimbit, ma bucur :tongue:

GeoX link a spus:
L-am anuntat si pe aspirinasaracului :((...a zis ca daca se simte bine, ar veni si el :((

Asta e bine :tongue: , sa ii readuci aminte si lui Alty, de asemenea si pe Dan ar trebuii sa il anuntam.

I-am trimis mailuri lui Alty, il mai sun in seara asta. Cu Sever am vorbit cand eram la munte, il mai contactez maine. Lui Magik i-am lasat mesaj pe Mess, o sa vorbesc si cu el in seara asta sau maine.

Ne vedem maine dimineata, in jurul orei 11, pentru intalnirea de iarna a cutremurofanilor ! :(( :(( :popcorn:
Locul adunarii: parculetul de langa Muzeul Geologiei, vis-a-vis de Antipa!
Va astept cu nerabdare! :unsure: :worthy: :10: :tongue:

Astazi a avut loc intalnirea de iarna a cutremurofanilor! :32: :32: :32: A fost o intalnire grozava, ca de obicei, si ma bucur tare mult ca v-am vazut. In afara de cei care au mai participat si la alte adunari, au venit si cutremurofani noi, si vreau sa spun ca am avut parte si de niste surprize foarte, foarte placute, pentru care le multumesc Andei :55: :55: si lui microv :38: :38: :38:
Am fost 11 oameni: Anda, Bogdan, Sever, Microv, Ady24, Dan, Misu, Cristian, AAduce (cutremurofan nou plin de entuziasm :clapping:), subsemnatul, dar si inca o surpriza, extrem de placuta ... ;) Ne-am distrat grozav, am discutat insa si lucruri serioase, legate de seisme... Ne-am simtit toti bine, si s-o tinem tot asa :38: :40:

Back
Sus