• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

microv69 link a spus:
ceva noutati? hai, poate ne inmultim.... asa ca primavara :bwelcome:

Ca ciupercile dupa ploaie, ca tot au fost asa multe :clapping:

Maine are loc intalnirea de vara a cutremurofanilor ! :118: :32: :bwelcome: :clapping:

Ne adunam incepand cu ora 10:45 in fata Muzeului Geologiei, va astept eu acolo. Pe urma mergem la terasa la Muzeul Taranului, Dan ne va astepta acolo.
Retineti: maine, la 10:45, sa va faceti aparitia in fata Muzeului Geologiei. :p :96: :12:

eu nu am cum sa vin :clapping:
dar va doresc distractie placuta si vorbim la tel :bwelcome:

Astazi a avut loc intalnirea de vara a cutremurofanilor ! :bwelcome: :clapping: :118: :32: A fost o intalnire grozava, ca de obicei, si ma bucur ca am reusit sa ne vedem, am vorbit vrute si nevrute ! Va multumesc celor care ati venit, dar si celor care, desi nu ati putut participa direct, au fost alaturi macar indirect....stiu ei cine :p :12: Nu v-am pus absente, dar...data viitoare....sa fiti la fix ! :96: :12:

chiar daca am fost mai putini decit s-au anuntat, intilnirea s-a incadrat in "normativele" de rigoare : maincarica, bauturica si multa vorbarie . una pesta alta a fost , cum altfel, decit frumos ca intotdeauna. astept cu nerabdare urmatoarea intilnire de vara (poate n-o fi tocmai la anul)

Absentii dintre potentialii participanti anuntati (A, B, F si V) nu au primit absente, dar ...sper ca data viitoare sa isi faca aparitia :118: :32: Voi contoriza zilele pana atunci :96: :bwelcome: :clapping:

Am avut parte de o intanlire cu mult fast, s'a mancat si baut pe saturate :bwelcome: Nici nu stiti ce ati pierdut, ma refer la cei absenti , cei drept ati scapat de data asta, nu v'a trecut in catalog :clapping: Apoi am vizitat si fosilele aduse din dobrogea la muzeul de geologie care cu ocazia asta ii multumim lui Dan.

Am ajuns cu bine in Buzau!
Imi pare rau ca nu am mai stat, dar "familia" este familie si trec rar pe la ei.
In rest m-am simtit foarte bine, sper ca si voi, iar din cele auzite, am un bun subiect de reflectie.
Sorine, cand pui pozele pe Transfer.ro.???

Cred ca in seara asta. Ti le trimit si pe cele de la ady :bwelcome: :clapping:
Si eu ma bucur ca ne-am revazut din nou...dupa un timp cam prea lung...

V-am incarcat arhiva cu pozele pe transfer.ro, descarcati-o in maxim 10 zile, dupa care se sterge automat.

sorin, ady, multumesc frumos pentru poze. sint foarte frumoase.
dan, multumesc pentru prezentarea de la muzeu.

ginditi-va daca putem face urmatoarea intilnire undeva mai la munte, vreo 2-3 zile, ca de buc m-am saturat :bwelcome:

un week-end la MLR cum va suna? bineinteles ca va trebui tratat cu conducera INFP - aici Anda are oaresce relatii :bwelcome:
am fi in mijlocul problemei.... + un peisaj de vis !!!

Da, si eu as fi de acord in proportie de 100% ,un weekend in inima muntilor nu ar strica nimanui. Ar fi superb, mai ales sa vizitam si statia de la MLR.

supeeeeeeeerrrrrrrr. Daca atunci cand e intalnirea sunt in localitate/tara si banii necesari vin cu cea mai mare placere. Am promis in ianuarie ca la urmatoarea vin .....dar au fost lucruri care nu au contat de mine ...am avut examen .

Avand in vedere ca se apropie concediile voastre, ca la mine nu prea conteaza :bwelcome: , ce se mai aude despre excursia de care se vorbea la ultima intanlire ? Reusim sa facem ceva in vara aceasta ? Chestiunea este sa nu o facem la inceput de luna august ca atunci ma duc si eu la mare., in rest disponibil oricand.

Eu voi pleca in concediu dupa 13 iulie, pana atunci lucrez sa termin teza, lucrez intensiv chiar, ziua, seara...ma rog, cat pot eu. Timp nu prea am in perioada asta. Spre deosebire de ceea ce cred altii, la mine teza e ceva serios, si chiar daca elaborarea tezei are o consistenta parte teoretica documentara in problema tratata, totusi trebuie sa definitivez si partea experimentala, cu date naturale. Pentru mine e o jingire sa se spuna ca "de la Aristotel la Platon toti doctorii au plagiat". Sau ca "ce e, nici o problema, renunt la titlu". Dar la cata superficialitate exista in tara asta, nu ma mai mira nimic. Doar mi se face SILA...si zic ca ABIA ASTEPT SA SCAP DE ROMANIA !!! :clapping: :118: :12: :p :12:
Voi avea o plecare la munte in perioada 21-26 iulie, si sper ceva la mare 16-20 iulie. In rest...nu stiu ce sa zic. Cu draga inima v-as intalni...poate sa facem si ceva ad-hoc intr-un week-end. Florin a ramas dator :32: :96: :bwelcome: Florin, astept sa platesti datoria... =))

Back
Sus