Vad ca unele persoane intens iubitoare de consumatori de spirtoase de la rasarit pretind ca rusii au prezis cutremurul de ieri din Marea Neagra. Penibil, ce mai !!! Un cerc albastru pus peste Vrancea nu inseamna ca respectivul betivan ruznac ar fi prezis cutremurul din zona Shabla, ceea ce e la mintea celei mai banale dintre gaini !! :harhar: :harhar: Acelasi gen de pesoane, cu o credulitate dusa la extrem, intens manipulabile, se entuziasmeaza pe motiv ca au crescut asa-zisele vibratii ale lui istrate inaintea cutremurului pontic. Mi-e mila de astfel de oameni, e clar ca e vorba de o categorie aparent inocenta, infantila, care nu este in stare sa inteleaga ce este o predictie seismica. Mai draga, as zice eu unei astfel de persoane, predictia implica si precizarea locului seismului. Dar la mintea lor...nu conteaza. Nu judeca, sunt fiinte irationale. :ack: :ack: Adica, viseaza credulii, pune nu stiu ce rus beat un cerc albastru peste Vrancea si cica a prezis cutremurul din Marea Neagra. E de rasul curcilor. Pana si gainile banale rad cotcodacind de le tremura moatzele :worthy: Cu oaameni din astia nu e nimic de facut, orice le-ai explica o tin cu misticismele lor, adaugand si niscaiva viziuni misticoidale :worthy: