Poate unora dintre voi li se va parea ciudat, dar dupa mine, cele mai plictisitoare filme sunt cele de actiune !La un film de actiune nu stiu daca m-as putea uita de asa multe ori... :harhar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Poate unora dintre voi li se va parea ciudat, dar dupa mine, cele mai plictisitoare filme sunt cele de actiune !La un film de actiune nu stiu daca m-as putea uita de asa multe ori... :harhar:
Oare nu o sa ne ia la zor ca am scris verzi si uscate pe un sit despre cutremure ?:rolleyes:Cu siguranta somnorosul de sorinsov se va infuria ca am facut \\"party\\" fara el si dimineata are de munca sa ciripeasca si el:harhar:
Si el da petreceri cu vaiana in lipsa mea si spun ca sunt killer de ganganii:ack:
Pai intrebari au fost despre termeni seismici, magnitudine si unde,etc. Marius vrea sa stie ce este cu unda T si daca blocul lui rezista.
Pai explca-i omului ce si cum. Tu esti cutremurologul de servici. Eu dorm:32:
Ole-ola, a venit si vremea mea...:ack::32:
Neatza la toata lumea. Si un calduros bun-venit ciresarei, al carei nick plin de farmec ma face sa ma cufund intr-o reverie pitoreasca in care depand amintiri ale copilariei ...:worthy::ack: E mai tare ca al lui dodo.
Ce-i Dodo, esti invidioasa ? :harhar::harhar: Sezi binisor ca nu arde...e liniste totala pe meleaguri mioritice ...:harhar:
Adevar grait-ai, draga Dodo, eu mi-s maestru de ceremonii dimineatza. Dodo sta de paza noaptea si se uite incolo-incoace, si se duce printre huhurezi...:harhar:
Pai, Ciresara, de la bun inceput iti urez \\"posturi multe\\", si \\"aici\\", si \\"dincolo\\", sa-i faci in ciuda anticei Dodo..
Ok, ma opresc aici din mesajul de intampinare, ca nu vreau s-o fac geloasa pe Dodo...:8:
Parcurge si tu topicurile, o sa gasesti lucruri interesante. Si asteptam intrebari...