Poate unora dintre voi li se va parea ciudat, dar dupa mine, cele mai plictisitoare filme sunt cele de actiune !La un film de actiune nu stiu daca m-as putea uita de asa multe ori... :harhar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poate unora dintre voi li se va parea ciudat, dar dupa mine, cele mai plictisitoare filme sunt cele de actiune !La un film de actiune nu stiu daca m-as putea uita de asa multe ori... :harhar:
Oare nu o sa ne ia la zor ca am scris verzi si uscate pe un sit despre cutremure ?:rolleyes:Cu siguranta somnorosul de sorinsov se va infuria ca am facut \\"party\\" fara el si dimineata are de munca sa ciripeasca si el:harhar:
Si el da petreceri cu vaiana in lipsa mea si spun ca sunt killer de ganganii:ack:
Pai intrebari au fost despre termeni seismici, magnitudine si unde,etc. Marius vrea sa stie ce este cu unda T si daca blocul lui rezista.
Pai explca-i omului ce si cum. Tu esti cutremurologul de servici. Eu dorm:32:
Ole-ola, a venit si vremea mea...:ack::32:
Neatza la toata lumea. Si un calduros bun-venit ciresarei, al carei nick plin de farmec ma face sa ma cufund intr-o reverie pitoreasca in care depand amintiri ale copilariei ...:worthy::ack: E mai tare ca al lui dodo.
Ce-i Dodo, esti invidioasa ? :harhar::harhar: Sezi binisor ca nu arde...e liniste totala pe meleaguri mioritice ...:harhar:
Adevar grait-ai, draga Dodo, eu mi-s maestru de ceremonii dimineatza. Dodo sta de paza noaptea si se uite incolo-incoace, si se duce printre huhurezi...:harhar:
Pai, Ciresara, de la bun inceput iti urez \\"posturi multe\\", si \\"aici\\", si \\"dincolo\\", sa-i faci in ciuda anticei Dodo..
Ok, ma opresc aici din mesajul de intampinare, ca nu vreau s-o fac geloasa pe Dodo...:8:
Parcurge si tu topicurile, o sa gasesti lucruri interesante. Si asteptam intrebari...