• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem cu Istrate!

Imi place energia aia a lor. Imi place ca pun in acelasi bol cutremurele pontice cu cele vrancene, de parca daca ar fi unul, n-ar fi posibil altul. Imi place ca sunt idioti care-i urmaresc. Vazand atata prostie in stare pura, ajungi sa crezi ca succesul e mai simplu decat pare.

blog ??? care blog ????
ala e un trib de desucheati vibranti, cu istrate, sef de trib. :harhar: :harhar: :worthy:

Sper ca Arkan a sesizat rubrica la care am postat citatul si cugetarea despre idioti este un gand pe care nu a stiut cum sa si-l exprime corespunzator si cuviincios. Inclin sa cred ca nu s-a facut corect inteles. Uneori nu strica o cenzura a ratiunii. Pana acum pe forum discutiile au fost destul de civilizate. In ultima vreme insa specificul romanesc al schimbului conversational a inceput sa se manifeste. Sa fie prea cald? Sa fie din cauza crizei? Sau poate m-am inselat eu.
Imi cer scuze daca gresesc si va doresc o zi frumoasa, fara cutremure.

P.S. Concursul de diplome universitare ramane deschis :harhar:

Viena, eu ma refeream strict la aberatiile debitate pe blogul individului mai sus numit, n-am intentionat nici o secunda sa te jignesc pe tine sau pe vreun alt utilizator al forumului. Imi cer scuze daca asa s-a inteles.

In general nu sunt omul care sa ma apuc sa jignesc, mai ales daca nu am nici un motiv. Ma refeream, la modul general, la cum reactioneaza lumea pe blogului lui, lume alimentata si de articole pompoase din presa, exact ca acesta:
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/m...au-reaparut-prezicatorii-de-seisme_77965.html
Individul nu a zis nicaieri \"maine va fi cutremur in zona Marii Negre\", insa fiecare a inteles ce-a vrut din formularea lui ambigua. Acum, iata, i se face reclama si pe site-uri \"serioase\", ca antena 3.

alexandra Says:
August 14th, 2009 at 1:43 am

din cate stiu eu ca din 2006 se tot spune ca va fi un mare cutremur ,a trecut si 2006 ,2007,2008 si nimic dar presa a tot facut valva pe acest subiect,e posibil si anul asta sa fie doar o cacialma,presa cam profita de acest subiect,eu cred ca nu va fi cutremur si sper sa am dreptate

alexandra Says:
August 14th, 2009 at 1:56 am

referitor la mesajul de mai sus 41 ,din mesajele primite de d.mn. istrate nu reiese deloc ca ar fi vb. de un cutremur financiar daca te gandesti la nr 250 sau 50 unde se intelege clar ca e vb de cutremur de pamant,si sunt multe care nu au legatura cu cel financiar,ce naiba doar se intelege clar,animalele nu cred ca pot fi agitate din cauza crizei ,sa fim seriosi

Admin:
Mda … este adevarat …. acum nu stiu cat e paranoia, fabulatie sau corectitudine. Si eu si dl Istrate am primit multe telefoane azi in legatura cu animalele care sunt fff agitate. Telefoanele au venit din Moldova, Oltenia si Muntenia.
Un lucru este cert, vibratiile sunt stabile si nu au depasit pragul critic. Deci PUTEM AVEA MAXIM 6 GRADE

alexandra Says:
August 15th, 2009 at 7:52 pm
admin din raspunsul tau la intrebarea de mai sus nr.69 eu inteleg ca va sustineti afirmatiile despre luna septembrie ca o sa fie marele cutremur,asta inseamna ca D.mnul Istrate e destul de sigur ca anul asta ,mai bine zis luna viitoare acest cutremur se va produce iminent?eu asta inteleg

Admin:
Numai cu 24ore pot zice ca sunt sigur 100%. Vibratiile aduc aceasta siguranta.
Ideea este ca totusi exista un sambure de adevarat , iar ca exemplu va dau anul 2001. Cand mesaje anuntau ceva in luna septembrie , iar cadenta lor s-a intensificat pe masura ce ne apropiam de aceea luna.
Pentru unul ca mine sau ca dl Istrate inseamna ceva, adica vine ceva.
Din princina faptului ca nu exista un mesaj clar care sa anunte si anul 2009 ca fiind anul marelui cutremur, va sfatuiesc sa nu va mai faceti griji si sa urmariti mesaje si recomandarile noastre
.

TheBlackwing Says:
August 15th, 2009 at 8:21 pm

Eu plec la mare maine. Revin la sfarsitul saptamanii viitoare. Va recomand si dumneavoastra la fel.:worthy:

Admin:
Concediu placut

Oaie Says:
August 15th, 2009 at 8:49 pm

Cutremur in Vrancea (Nereju) , 13 septembrie , 125 km adincime , 7.4 magnitudine . PS : In Bucuresti pica blocul Patria !
(asta e copilul omului magnet cu mama omida :harhar:

Nu-mi vine sa cred in ce lume traim :ack:
Nu inteleg cum poti sa o faci pe idiotul atata timp si sa ai fani in continuare. Apari la televizor si sustii ca in 2009 vine un mare cutremur, ca mor 20 000 de oameni si se schimba relieful tarii. Cum asa??? Poate cineva sa creada ca daca prin absurd s-ar ajunge sa vorbim despre schimbarea reliefului in urma unui cutremur utopic nu am inregistra decat 20 000 de morti? (asta ar fi un punct). \"Primesti\" mesaje ca pe data de 20 se intampla un eveniment important, vezi case printre copaci verzi din vrancea, iti dai seama ca nu s-a intamplat nimic pe 20 si afisezi brusc un alt mesaj din care reiese ceva de genul \"hai fie si 21\", trece si 21, oamenii te injura, incepi sa le distragi atentia de la subiect cu mesaje politice si tot felul de aberatii cu accidente si personaje imaginare dupa care le spui oamenilor ca, defapt este o eroare de interpretare a mesajelor si ca defapt nici nu se vorbea despre un cutremur, putea fi si un cutremur politic :ack: Dupa ce se mai linistesc apele apari brusc cu alte mesaje in care sustii ca in luna septembrie se va produce un eveniment important si de unde pana acum sustineai ca nu e obligatoriu ca vibratiile sa fie pentru Romania pentru ca tu esti o persoana speciala si vibratiile tale sunt influentate de evenimente din toata lumea... ce se intampla?.. brusc de data aceasta vibratiile sunt doar pentru Romania acum ele nu mai scad in urma cutremurelor mari din lume magic nu? ele sunt doar ale noastre :harhar: Acum vii cu exprimari de genul: \"ideea este ca totusi exista un sambure de adevarat\" si delirezi, amintindu-ti ca in 2001 \"cadenta\" :worthy: mesajelor divine se intensifica inainte de luna septembrie. In felul acesta orice idiot poate face \"predictii\" si poate deveni \"vizionar\". Daca tot se zarea ceva prin septembrie... :ack: ce ati avut cu mai? ce ati avut cu iunie? cu august se intelege ca n-au mai avut nimic pentru ca era Istry in concediu la Balaceanca incercand sa capteze noi mesaje din ionosfera.
\"Din princina faptului ca nu exista un mesaj clar care sa anunte si anul 2009 ca fiind anul marelui cutremur, va sfatuiesc sa nu va mai faceti griji si sa urmariti mesaje si recomandarile noastre.\"
Acum dupa ce au creat o isterie totala prin mesajele lor schizofrenice cu copaci verzi, etaje turtite, plicuri cu marii negre, pagini cu numere negre, animale agitate si alte tampenii adminul afectat psihic le spune fanilor sa nu-si faca griji pentru ca stapanul nu a primit mesaje cu data pentru ca se infundase canalul wireless in somn. Acest blog este clar o dovada ca oamenii pot fi condusi de oriece idiot arata cat de usor pot fi manipulati oamenii. Nici nu prea imi vine sa rad cand citesc ce citesc pentru ca mi se pare un lucru foarte trist.

Radem, dar parca nu e rasul nostru.....de cate ori citesc comentariile ma gandesc la faptul ca numarul de paturi, in spitalele de specialitate, este mult prea mic fata de necesar!!! Si cred ca nici farmaciile nu ar face fata cu stocurile, daca s-ar trata toti !!!
Pe langa isterie- era candva un mesaj de genul: spun-mi data cutremurului, ca mama nu mai doarme in casa, doarme in parc pe o banca!! :harhar::harhar:- dar mai rau este ca au dat \"nas\" si altor \"vizionari\" si \"prezicatori\". Sunt tot mai dese mesajele de genul \"am visat\", \"am simtit\", \" am avut o stare\"....:worthy:

Acum ca a facut si semafor, e si mai grozava isteria si adulatia ; \"multumim admin\" a deventi frecvent ca \"la multi ani\" de revelion.
Iar media, in cautare de raiting, preia tot!!!

Da, am vazut si eu tot felul de aberatii ale unor persoane misticoidale si reduse asa, cica \"mi se bat tamplele si e Luna mare si rosie\", si aoleuuu vai draga, caraie acele fiinte misticoidale, ca vine urgia si murim toti cei care nu ascultam de profetul lor iubit. Cateodata, cand te contrezi cu astfel de creaturi, ele vin cu chestii religioase, iti dau pilde si citate din Biblie, ca si cum astea ar fi argumente in a-si sustine idolii iubiti. Eu as interna urgent la balamuc astfel de personaje. Sunt clar nebune.
Stiti ce e in stare sa emane o astfel de fiinta: cica \"mi-as dori sa se confirme previziunea lui Istrate, ca sa le fie ciuda celor care umplu internetul de teorii savante si inutile\" !!!! :harhar: :harhar: Ca sa vedeti ce poate sa gandeasca o astfel de creatura...
Ce sa mai zic, fanii personajelor de teapa lui istrate si a asa-zisului om-magnet formeaza o adunatura de sectanti, de habotnici, de persoane manipulate care nu sunt in stare sa emita un simplu rationament. Daca mai e ceva de zis...

Eu abia astept luna septembrie sa vad cum o da la intors Istrate , ca nu a interpretat bine \"vibratiile\"

O sa zica ca nu l-a inteles lumea bine, ca e un \"geniu neinteles\" si \"amarat\", care e \"atat de destept ca nimeni nu ii ajunge la nas\". O scalda cumva... El si cu adminul sau admina aia a lui. Mai nou, de cateva zile se afirma, in Libertatea, un oarecare om-magnet, cu elucubratii la fel de mari ca ale lui istrate.

Precis o baga pe aia ca el n-a primit anul in mesaj asa ca mesajele lui pot face referire si la septembrie 2080 deci n-are nicio vina, si in felul asta se plimba pana intr-o zi o nimereste... daca mai apuca vremea. Oare cum poate sa minta cu atata nerusinare din moment ce a aparut la televizor spunadu-le oamenilor ca in 2009 vine un cutremur cum n-a mai fost pe la noi. Nu inteleg cum poate avea in continuare sustinatori, oameni orbi care sunt foarte convinsi de puterile lui supranaturale. Istrate asta e mai smecher si decat Pitia din Delphi le scoate in asa fel in cat indiferent ce va fi sa poata spune ca mesajul se potriveste cu ce s-a intamplat. De exemplu.. n-a functionat treaba cu 20 iunie, vine acum sa spuna ca era o eroare de interpretare si ca defapt 20 se referea la numarul de saptamani care vor trece dupa cutremurul din 24 aprilie, o aberatie totala, probabil ca dupa ce va trece si \"mult asteptata\" perioada fatidica le va spune fanilor ca defapt 20 va fi ora viitorului cutremur sau ca se va amana cu 20 de ani pentru ca vibratiile au scazut brusc in urma unui cutremur din Tonga, vibratii care de data asta nu erau doar pentru Romania, se transformasera peste noapte. E de-a dreptul ridicol ce se intampla pe acea pagina, acei oameni parca ar fi dependenti de aberatiile lui sinistre. Daca tot este atat de vizionar nea\' Istrate de ce nu primeste si mesaje \"de bine\", de ce nu ne spune cand va fi gata urmatoarea autostrada din Romania sau cand va ajunge civilizatia din Romania sa fie comparata cu cea din Vest? Cred ca sunt unii oameni construiti in asa fel incat sa fie dependenti de aceste mesaje negative, isi hranesc mintea in mod constant cu tot felul de scenarii apocaliptice in timp ce viata trece pe langa ei.

mai nou am vazut k baga de genul pt 15 aug o faza de genul cutremur de 6 richter in ro sau de 6,5 R in lume. Cu eroare de +/- 2 zile

OK, asa este eu va prezic de acum ca pe 19 august, plus/minus doua zile va avea loc un cutremur de aproape 7R in RO sau unul de 7,3-7,5 in lume. Simt asta in vibratia motorului, in vibratia tobei borla de la masina :)
Radeti voi, radeti, dar asa o sa fie!

Lucrez intr-un domeniu in care te lovesti zilnic de efectul de turma.

Nu spun, probabil undeva in munti o exista vreun sihastru care stie data exacta a urmatorului cutremur mare din RO. Insa el stie la fel de bine ca daca iti este scris sa mori de cutremur atunci aia este.

Intr-adevar, sunt unii care nu vor sa isi puna macar mintea la contributie, sa isi aduca aminte circul din sept 2001 si alte alea. Parca sunt drogate astfel de creaturi....sectanti care se inchina la iubitul lor guru...Habotnici de duzina, care asteapta sa viseze gurul sa le spuna data cutremurului. La fel ca aia care au depus bani la Caritas crezand ca le mareste papa Stoica suma de 8 ori ! Stiti ce fac unii ? Cand le zici ceva, incep sa o dea pe chestii religioase, Iisus, profetul Istrate, si incep sa te injure ca esti anticrestin, necredincios, antiortodox... :ack: :ack: :worthy: :worthy: :harhar: :harhar: Catze habotnice, asta e genul.

Un alt gen de credul e cel care iti zice in fata ca nu se ia dupa Istrate, dar pe urma te invaluieste ca incearca sa interpreteze visele, zice ca Istrate nu isi intelege visele, ca ea (persoana respectiva) incearca sa analizeze visele lui Istrate ca sa afle data cutremurului !!! :ack: :ack: :ack: :ack: :ack: :ack: :worthy: :worthy: Tipul e tot din categoria \"habotnic incuiat\"... :harhar: :harhar:

nicaieri, in nicio religie, \'vizionarii\' gen istrate & co nu sunt vazuti cu ochi buni.
Fara a avea nicio legatura ad literam cand ma refer la Apocalipsa dupa Ioan, scrie ceva de genul ca multi profeti falsi vor apare in timpurile din urma. NU, nu vine niciun sfarsit al lumii, insa astfel de profeti falsi au existat intotdeauna. Fac false profetii pentru bani. E usor sa te joci cu anumita clasa sociala, enorm de usor. Am facut un test pe un site enorm de vizitat cu privire la un serviciu ce era bun, insa s-au trezit 3 tarani sa spuna ca e un serviciu execrabil. EI bine, dupa ce au aparut 2 care au spus ca cei trei sunt prosti si ca serviciul este sublim ghiciti care este trendul.

mai nou am vazut k baga de genul pt 15 aug o faza de genul cutremur de 6 richter in ro sau de 6,5 R in lume. Cu eroare de +/- 2 zile

OK, asa este eu va prezic de acum ca pe 19 august, plus/minus doua zile va avea loc un cutremur de aproape 7R in RO sau unul de 7,3-7,5 in lume. Simt asta in vibratia motorului, in vibratia tobei borla de la masina :)
Radeti voi, radeti, dar asa o sa fie!

Lucrez intr-un domeniu in care te lovesti zilnic de efectul de turma.

Nu spun, probabil undeva in munti o exista vreun sihastru care stie data exacta a urmatorului cutremur mare din RO. Insa el stie la fel de bine ca daca iti este scris sa mori de cutremur atunci aia este.

Din ce spuneai pe forum am inteles ca lucrezi in marketing, eu am terminat facultatea dar inca nu imi aplic calitatile persuasive pe nicaieri. Probabil ca ar trebui sa urmez niste cursuri de perfectionare la Istrate.Inc.
Apropo de efectul de turma, uite ce efect poate sa creeze un nebun care arunca niste cuvinte la intamplare pe care fratele sau de salon le si aproba la comentarii :harhar:

Oaie Says:
August 15th, 2009 at 8:49 pm

Cutremur in Vrancea (Nereju) , 13 septembrie , 125 km adincime , 7.4 magnitudine . PS : In Bucuresti pica blocul Patria !

Ana Says:
August 15th, 2009 at 8:58 pm

@Oaie: de unde ai informatia? Vor fi multi morti? ce alte orase vor mai fi foarte afectate?

valery Says:
August 15th, 2009 at 10:33 pm

Ai preluat mesajul “omului magnet” din ziarul Libertatea?
Daca stii, da-ne si alte amanunte!

Anca Says:
August 15th, 2009 at 10:55 pm

Oaie, de unde ai aceste informatii? Poti detalia putin?

adrian Says:
August 15th, 2009 at 11:15 pm

de unde sti asta oaie ?? dai cu presupusul sau ai vre-un motiv bine intemeiat de a crede asta. te rog da mai multe detalii .

daas Says:
August 16th, 2009 at 2:13 am

14 sept-sarbatoarea sf cruci. e legat cumva de aceasta zi?

sakina Says:
August 16th, 2009 at 12:59 pm

am visat ca a fost cutremur oare azi va fi??

Van Damme Says:
August 16th, 2009 at 3:51 pm

lol sakina si yo am visat aseara ca a fost cutremur am visat ca a venit unul mare si dupaia o replica aproape la fel de mare…sper sa nu se adevereasca niciodata ce am visat, cu Dumnezeu inainte.

Oaie Says:
August 16th, 2009 at 5:16 pm

Pentru 76(Alexandra) . Baza pentru mesajul scris legat de producerea unui cutremur in zona Nereju in data de 13 septembrie il constituie semnalele pe care le primesc . Un cutremur mare in data respectiva e inevitabil si va darama blocul Patria precum si alte blocuri din Bucuresti si nu numai . Vad numai moloz si praf in acest moment . Nu e bine

hmmm, nu lucrez chiar in marketing cu toate ca fara el nu pot trai, pentru a intelege mai bine ce si cum, sunt patronul unui touroperator pe o destinatie externa.
Prin urmare am contact cu o gramada mare la propriu de persoane, si nu toate sunt cele mai ok.
Daca ar fi sa fac un site cu perle din turism cred ca as avea enorm de multa treaba.

Back
Sus