Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
:ack: Tamburul a invatat sa coasa in urma acului, in x, brodeaza si in general a devenit mare artist in lipsa unor tehnicieni priceputi!:ack:
poate este ultima moda de tamburi ..si nu stiu eu:whistling:
Dodo, suntem in Romania, mai exista, inca, oameni fideli principiului comunist \"timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim\" sau principiului \"las\'ca merge si asa\" sau \"voi va faceti ca munciti, noi ne facem ca va platim\", etc. Asta e situatia, nu mai are sens sa ma enervez degeaba. Pana se schimba mentalitatile, vine cutremurul, trece cutremurul, ...:ack: :ack:
banuiesc ca este un loc caldut si linistit. se doarme la schimbul 3, nu face nimeni galagie daca nu e cerneala la tambur, se pot croseta fete de masa, servete, fulare...si in general noi vorbim la luna...
Nu e nimeni din presa care sa se sesizeze? care sa vada sictirul cu care lucreaza cei de la tambur?
Presa are alte prioritati, Dodo. De exemplu, ieri la ProTv prima stire era cea cu popa sado-masochist din Roma, roman de origine. Principala preocupare a ProTv-ului era sa ne dea scene sado-masochiste cu acel popa si racolatii lui. Asa ca nu putem avea pretentia nici de la presa. Nu au ei grija seismogramei live...:harhar: :ack: :ack:
Iata seismograma cutremurului produs azi-noapte in Vrancea. Observati cele 2 unde P si S, separate de acel interval tipic. Se distinge aspectul specific seismelor vrancene adanci.
In noaptea asta (5 iulie 2008 ora 02:59) vad ca nu se doarme la INFP. Au lumina aprinsa.
A fost si un cutremur pe care nu l-am simtit...
Magnitude MD 4.2
Region ROMANIA
Date time 2008-07-04 at 23_19_25.1 UTC
Location 45.5 N ; 26.57 E
Depth 150 km
Distances 44 km NW Buzau (pop 130,954 ; local time 02:19 2008-07-05)
23 km NE Nehoiu (pop 11,350 ; local time 02:19 2008-07-05)
2 km NW Lopatari (pop 4,385 ; local time 02:19 2008-07-05)
Vine, vine... :worthy: primavara... :ack:
Imi place ca tot cu rigla pe seismograf se masoara cutremurul... :ack:
Parca ziceau ca au aparatura ca la NASA... O fi rigla SH de la NASA?
Cu rigla se face \"Manually reviewed location\" ? Dar la calcule folosesc macar abacul?